HerNews.gr
Διεθνή

Adele: «Έκανα ψυχοθεραπεία 5 φορές τη μέρα μετά το διαζύγιο»

Η Adele θέλησε να μιλήσει για το πώς βίωσε το διαζύγιο της και μεταξύ άλλων έκανε κάποιες δηλώσεις που άφησαν άφωνους όλους τους fans της.

Πιο συγκεκριμένα η διάσημη τραγουδιστρια έκανε κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με τη δύσκολη περίοδο του διαζυγίου από τον Simon Konecki, λέγοντας χαρακτηριστικά πως έκανε πέντε συνεδρίες ψυχοθεραπείας τη μέρα μετά την απόφαση να τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον πατέρα του γιου της. Ακόμη η 34χρονη σταρ μιλώντας στη σκηνή, στο show της στο Λας Βέγκας, υπογράμμισε ότι συνεχίζει τις συνεδρίες και σήμερα για να δίνει τον καλύτερό της εαυτό στις εμφανίσεις της.

Adele-hernews

Μάλιστα είπε πως:

“Και όλη η συνεδρία της ψυχοθεραπείας μου αυτή την εβδομάδα ήταν πραγματικά ενδιαφέρουσα. Αφορούσε αυτές τις συναυλίες. Πάντα γίνομαι τόσο συναισθηματική. Λατρεύω να φτιάχνω μουσική, αλλά υπάρχει κάτι στο να τραγουδώ ζωντανά, που πραγματικά με τρομάζει και με γεμίζει τρόμο.

Και όλη η συνεδρία της ψυχοθεραπείας μου αυτή την εβδομάδα ήταν πραγματικά ενδιαφέρουσα. Αφορούσε αυτές τις εμφανίσεις. Ήταν πολύ συναισθηματική. Λατρεύω να δημιουργώ μουσική, αλλά υπάρχει κάτι στις live εμφανίσεις που με φοβίζει και με γεμίζει τρόμο. Γι΄ αυτό τον λόγο δεν είμαι καλλιτέχνης που κάνει πολλές περιοδείες. Το έκανα την τελευταία φορά για να αποδείξω ότι μπορώ”.

Η εξομολόγηση της Όπρα Γουίνφρεϊ για την εμμηνόπαυση: «Σαν να θέλω να πεθάνω»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σάρα Φέργκιουσον: Παραλίγο να χάσει το ραντεβού που οδήγησε στη διάγνωση του καρκίνου

HerNews ka

Η Μαντόνα ζητά ακρόαση από τον Πάπα – «Με έχουν αφορίσει τρεις φορές, δεν είναι δίκαιο»

Her News

Bella Hadid: Μαζί με την Naomi Campbell στο Emigre Fashion Exhibit στο Κατάρ

HerNews ka