HerNews.gr
Διεθνή

Μέγκαν Μαρκλ: Ετοιμάζεται να πάρει μεγάλη απόφαση

Παρά την αποξένωση της Μέγκαν Μαρκλ από τη βασιλική οικογένεια, προκύπτουν εικασίες για πιθανή επιστροφή της στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάιο. Πηγές προτείνουν ότι μπορεί να συμμετάσχει με τον Πρίγκιπα Χάρι στον εορτασμό της 10ης επετείου της φιλανθρωπίας του, τους Invictus Games, στο Λονδίνο.

Ο Χάρι φέρεται να συμμετέχει σε συζητήσεις σε κυβερνητικό επίπεδο για να κανονίσει την επίσκεψή τους, ελπίζοντας να συμπεριλάβει τα παιδιά τους, τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ.

Ο πρίγκιπας Χάρι θέλει η οικογένειά του να ταξιδέψει μαζί του

Ενώ η Μέγκαν υποσχέθηκε κάποτε να μην ξαναπατήσει το πόδι της στην Αγγλία, οι συνθήκες εξελίσσονται, ειδικά εν μέσω της μάχης με τον καρκίνο του Βασιλιά Καρόλου , προκαλώντας σκέψεις για συμφιλίωση με την οικογένεια του Χάρι.

«Ο Χάρι είναι πολύ πρόθυμος να τον συνοδεύσει ολόκληρη η οικογένειά του», είπε η πηγή στο OK!.

«Είναι σημαντικό για αυτόν να δείξουν ένα ενιαίο μέτωπο και να επικεντρωθούν στο να χτίσουν γέφυρες με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια. Η κίνηση να επαναφέρει τους Invictus Games στη Βρετανία θεωρείται μια ευκαιρία για τον Χάρι και είναι πολύ πρόθυμος να την εκμεταλλευτεί».«Είναι ανένδοτος ότι θέλει η Μέγκαν και τα παιδιά να τον συνοδεύσουν, αλλά νομίζω ότι μπορεί να φοβάται και νομίζω ότι αισθάνεται πολύ άβολα το να βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο».

«Νομίζω ότι η Μέγκαν ξέρει ότι δεν ήταν ευπρόσδεκτη στο παρελθόν, οπότε γιατί να είναι διαφορετικά αυτή τη φορά;».

«Το ζευγάρι ξέρει ότι δεν θα μπορέσει να διοθώσει τα πράγματα με τον Πρίγκιπα και την Πριγκίπισσα της Ουαλίας ακόμα, αλλά υπάρχει ελπίδα ότι ο Βασιλιάς θα μπορέσει να φέρει τις οικογένειες πιο κοντά».

Αυτή η μελλοντική επίσκεψη θα σηματοδοτήσει την πρώτη επιστροφή της Μέγκαν μετά την κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ Β ‘ το 2022 και την πρώτη των παιδιών μετά το Πλατινένιο Ιωβηλαίο.

Ωστόσο, η αβεβαιότητα παραμένει, με τη Μέγκαν Μαρκλ να έχει εκφράσει προηγουμένως επιφυλάξεις για το να επισκεφτεί ξανά ένα μέρος όπου φέρεται να μην ένιωσε ποτέ σαν στο σπίτι της, όπως τονίζεται στο βιβλίο του Omid Scobie “Endgame”.

Μέγκαν Μαρκλ: Παρακαλάει την Τέιλορ Σουίφτ να γίνει φίλη της – Της έστειλε μέχρι & χειρόγραφη επιστολή

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ανακαλύφθηκε το αρχαιότερο κόσμημα του κόσμου: Ένα κολιέ 150.000 ετών

Her News

Rihanna: Αποκαλύφθηκε επιτέλους το όνομα του γιού της με τον ASAP Rocky!

HerNews ka

Oι Φινλανδοί ο πιο ευτυχισμένος λαός στον κόσμο – Ποια τα 3 πράγματα που δεν κάνουν ποτέ

Her News