HerNews.gr
Μόδα

Κέιτ Μος: Φόρεσε μαύρο δερμάτινο σορτσάκι με τον πιο chic τρόπο

Στο Παρίσι για να παρευρεθεί στην Εβδομάδα Μόδας, η Κέιτ Μος τράβηξε όλα τα βλέμματα στους δρόμους της πρωτεύουσας καθώς είχε μόλις παρευρεθεί στην επίδειξη μόδας του Saint Laurent του Anthony Vaccarello στο κέντρο του Champs de Mars, όπου ο σχεδιαστής αποκάλυψε τις δημιουργίες του για τον γαλλικό οίκο.

Η Κέιτ Μος σφυρηλάτησε έναν θρύλο της δεκαετίας του 1990 χάρη στο απαράμιλλο στυλ της, τη γοητεία της με ένα άγγιγμα αθωότητας και φινέτσας.

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά την έχουν κάνει ένα από τα μεγαλύτερα fashion icon  της γενιάς της. Ενώ βρίσκεται στο Παρίσι για την Εβδομάδα Μόδας, η Κέιτ Μος παρακολούθησε την επίδειξη μόδας του Saint Laurent του Anthony Vaccarello αυτή την Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου.Η Kate Moss στην παράσταση του Saint Laurent του Anthony Vaccarello φθινόπωρο 20242025Αν σημάδεψε τις δεκαετίες του 1990 και του 2000 με τα εντυπωσιακά και άκρως θηλικά slip φορέματά της, τα σύνολά της με τόνους Indie Sleaze και την εμμονή της με το leopard print, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Κέιτ Μος αυτή τη φορά επέλεξε ένα ρούχο που αγκαλιάζει την τάση χωρίς παντελόνι.

Το αντικείμενο που μαγνήτισε τα βλέμματα; Το δερμάτινο κοντό σορτσάκι της, το οποίο συνδύασε με ένα απλό μαύρο τοπ, και ένα ζευγάρι ασορτί μαύρα pumps. Νωρίτερα, εθεάθη στην πρώτη σειρά του σόου φορώντας ένα παλτό από ψεύτικη γούνα. Καθαρή κομψότητα.Στο Παρίσι η Kate Moss τολμά να φορέσει δερμάτινο μικροσορτςΤο μαύρο δερμάτινο σορτσάκι είναι ένα κομμάτι ρούχου που αποπνέει δύναμη και αυτοπεποίθηση. Με την αίσθηση της δερμάτινης υφής και τον στιλάτο σχεδιασμό του, αποτελεί ένα εντυπωσιακό και δυναμικό κομμάτι στην γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας.

Μπορεί να φορεθεί με έναν μοντέρνο τρόπο, συνδυασμένο με ένα oversized πουλόβερ για ένα casual look, ή ακόμα και με ένα λευκό πουκάμισο και γόβες για μια πιο κομψή εμφάνιση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

MARY MARE: Η resort wear συλλογή της Mary Katrantzou που υμνεί το καλοκαίρι

Her News b

Interview για εργασία! Τι είναι κατάλληλο να φορέσεις;

Her News

Eminem: H κόρη του Hailie Jade Mathers λανσάρει δική της σειρά ρούχων

HerNews ka