HerNews.gr
Διεθνή

Μέγκαν Μαρκλ: Παρακαλάει την Τέιλορ Σουίφτ να γίνει φίλη της – Της έστειλε μέχρι & χειρόγραφη επιστολή

Η Μέγκαν Μαρκλ έγινε πρωτοσέλιδο για άλλη μια φορά, αυτή τη φορά για την προσπάθειά της να σφυρηλατήσει φιλία με τη σούπερ σταρ της ποπ Τέιλορ Σουίφτ. 

Σύμφωνα με την Κίνσεϊ Σκόφιλντ, η Μέγκαν κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να συνδεθεί με την Τέιλορ Σουίφτ, φτάνοντας ακόμη και στο να της γράψει μια χειρόγραφη επιστολή.

Η Σκόφιλντ αποκάλυψε στο GB News ότι η Μέγκαν «προσκάλεσε την Τέιλορ Σουίφτ στο podcast της, γράφοντάς της ένα χειρόγραφο γράμμα που την παρακαλούσε να είναι στο Archetypes», το οποίο είναι το podcast της.

«Ήταν σημαντικό για τη Μέγκαν να γνωστοποιήσει σε ιστοσελίδες κουτσομπολιού εδώ ότι ήταν εκεί· ήθελε ο κόσμος να μάθει. Νομίζω ότι θέλει να είναι σαν την Τέιλορ Σουίφτ όσον αφορά το μάρκετινγκ», διαβεβαίωσε η Σκόφιλντ.

Η Μέγκαν θέλει να ακολουθήσει τα βήματα της Τέιλορ

Ο βασιλικός σχολιαστής σημείωσε επίσης τη συμμετοχή της Μέγκαν σε μια από τις συναυλίες της Σουίφτ στο Λος Άντζελες, υποδηλώνοντας ότι η Δούκισσα ήθελε να ευθυγραμμιστεί δημόσια με το εικονίδιο της ποπ. «Η Τέιλορ έγινε από κακοποιός σε ήρωας και είμαι σίγουρη ότι η Μέγκαν κοιτάζει αυτή τη μετάβαση και σκέφτεται, “Πώς μπορώ να κάνω κάτι παρόμοιο;”» είπε.

Ωστόσο, η εμφάνιση της Τέιλορ Σουίφτ στο podcast της Μέγκαν δεν υλοποιήθηκε ποτέ, καθώς το Spotify ανακοίνωσε την ακύρωση της σειράς τον Ιούνιο του 2023. Η ακύρωση ήταν μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής αναπροσαρμογής της πλατφόρμας, η οποία περιελάμβανε τη μείωση του παγκόσμιου κατακόρυφου podcast.

Το podcast, που κυκλοφόρησε η Μέγκαν το 2022, ήταν μέρος μιας συμφωνίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με το Spotify που υπογράφηκε τον Δεκέμβριο του 2020. Παρά την ακύρωση , η συμφωνία του πρώην βασιλικού ζεύγους με το Spotify είχε αρχικά σκοπό να παράγει podcast που θα «εμπνέει».

Η Τέιλορ συνεχίζει να θριαμβεύει

Εν τω μεταξύ, η Τέιλορ Σουίφτ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην περιοδεία της Eras, με επόμενο σταθμό στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Η βραβευμένη με Grammy καλλιτέχνης φέρεται να μένει στην Προεδρική Βίλα πέντε αστέρων Crown Sydney Hotel, με θέα το λιμάνι του Σίδνεϊ και την εμβληματική Όπερα του Σίδνεϊ.

Η προσπάθεια της Μέγκαν Μαρκλ να γίνει φίλη με την Τέιλορ Σουίφτ ρίχνει φως στην πολυπλοκότητα της βασιλικής ζωής και της κουλτούρας των διασημοτήτων, δείχνοντας ότι ακόμη και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν έχουν ανοσία στη γοητεία του σούπερ σταρ της ποπ.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σοφία Βεργκάρα: Άφησε τον Τζο Μανγκανιέλο να κρατήσει τον σκύλο τους εν μέσω διαζυγίου καθώς «την μισεί»

HerNews ka

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ο βασιλιάς Κάρολος & η Καμίλα τον αποκλείουν από σημαντικό γεγονός

HerNews ka

Βασιλιάς Κάρολος: Το Μπάκιγχαμ έδωσε νέες φωτογραφίες με την Καμίλα, μια εβδομάδα πριν τη στέψη

Her News