HerNews.gr
Διεθνή

Oprah Winfrey: Η σοβαρή επίπτωση μετά την αποκάλυψη ότι χρησιμοποιεί φάρμακα για να χάσει κιλά

Οι μετοχές της WeightWatchers δέχθηκαν σημαντικό χτύπημα αφού ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης Oprah Winfrey ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας λόγω πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων που συνδέονται με φάρμακα για την απώλεια βάρους. 

Η Oprah , η οποία έχει συνδεθεί εδώ και καιρό με τη μάρκα και παραδέχτηκε ότι χρησιμοποίησε φάρμακα για την απώλεια βάρους πρόσφατα, θα δωρίσει το μερίδιο 1,4% της (υπολογίζεται σε 12 εκατομμύρια δολάρια) στο Εθνικό Μουσείο Αφροαμερικανικής Ιστορίας και Πολιτισμού.

«Ανυπομονώ να συνεχίσω να συμβουλεύω και να συνεργάζομαι με την WeightWatchers και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Sima Sistani για να αναβαθμίσουμε τη συζήτηση γύρω από την αναγνώριση της παχυσαρκίας ως χρόνια πάθηση, να εργαστώ για τη μείωση του στίγματος και την υπεράσπιση της ισότητας στην υγεία», είπε η Oprah σε δήλωση.Η αποχώρησή της έρχεται μετά από θητεία εννέα ετών στο διοικητικό συμβούλιο και δεν θα επιδιώξει να επανεκλεγεί στην επερχόμενη συνέλευση των μετόχων του Μαΐου 2024.

Η σχέση της Oprah με την WeightWatchers ήταν μια κεντρική πτυχή των προσπαθειών μάρκετινγκ της εταιρείας, χρησιμοποιώντας το όνομα και την εικόνα της.

«Η Oprah είναι μια εμπνευσμένη παρουσία και παθιασμένη υποστηρικτής τόσο για τα μέλη μας όσο και για την κοινωνία γενικότερα, για την εξύψωση της συζήτησης γύρω από την υγεία του βάρους», δήλωσε η CEO Sima Sistani σύμφωνα με το CNN.

«Ενώ θα μας λείψει σίγουρα στις συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου μας μετά το τέλος της τρέχουσας θητείας της, παραμένει μια ισχυρή στρατηγική φωνή και συνεργάτης με την WeightWatchers».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Oprah (@oprah)

Δύσκολη επιχείρηση

Η απομάκρυνση από την WeightWatchers γίνεται εν μέσω ενός προκλητικού τοπίου για την εταιρεία. Ο κλάδος της απώλειας βάρους σημειώνει μια σημαντική αλλαγή, με φάρμακα που αρχικά σχεδιάστηκαν για τη θεραπεία του διαβήτη, να κερδίζουν δημοτικότητα.

Αυτή η αλλαγή οδήγησε σε εθνική έλλειψη αυτών των ενέσεων μία φορά την εβδομάδα, επηρεάζοντας τον ανταγωνισμό της WeightWatchers και ενδεχομένως επηρεάζοντας τις πρόσφατες οικονομικές απώλειες.

Oprah Winfrey: Η ανανεωμένη της εμφάνιση στο Gala του Μουσείου της Ακαδημίας που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η Alicia Keys μιλά για τη δύναμη της γήρανσης: «Γίνεσαι πιο όμορφος όσο μεγαλώνεις»

HerNews ka

Δημοσιογράφος πήγε καλύψει «έκτακτη είδηση» και την περίμενε… πρόταση γάμου!

Her News

Κέιτ Μίντλετον: «Συγκινημένη από τα μηνύματα συμπαράστασης» – Τι δήλωσε εκπρόσωπος του παλατιού

Her News