HerNews.gr
Beauty

Τα “Stone Nails” θα είναι παντού αυτή την άνοιξη σύμφωνα με το TikTok

Χάρη στο TikTok, είναι σαν να υπάρχει ένα νέο χρώμα νυχιών It κάθε φορά που ανοίγουμε την εφαρμογή. Νωρίτερα αυτό το φθινόπωρο, το κλασικό κόκκινο κερασί κυριάρχησε στα δάχτυλα των It Girls παντού.

Μετά από αυτό, τα πράγματα έγιναν πιο σκούρα και το cherry mocha ήταν η απόχρωση που κυριαρχούσε. Τα πράγματα έγιναν αστραφτερά στις γιορτές και αν το TikTok είναι κάποια ένδειξη, θα αναζητήσουμε τη φύση για έμπνευση για τα νύχια αυτή την άνοιξη, λαμβάνοντας υπόψη ότι το “stone gray” είναι το χρώμα της στιγμής.

Η τάση ξεκίνησε από τη μεγάλη σταρ του TikTok, Alix Earle , η οποία κατέγραψε το ταξίδι της στο ινστιτούτο νυχιών για να αποκτήσει ένα νέο, απροσδόκητο χρώμα νυχιών, εμπνέοντας όλους στο #NailTok να κάνουν το ίδιο.

Ίσως είναι η δύναμη της Alix, ίσως η αλλαγή των εποχών ή ίσως απλώς έχουμε βαρεθεί τα έντονα χρώματα στα νύχια μας, ό,τι κι αν είναι, είμαστε όλοι στο stone grey. Παρακάτω όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την τάση και πώς να αποκτήσετε την εμφάνιση.

Alix Earle's stone gray nails

Η τάση

Στις 21 Φεβρουαρίου, η Earle, μια από τις βασίλισσες ομορφιάς του TikTok, μοιράστηκε ένα βίντεο με τον εαυτό της να κατευθύνεται στο ινστιτούτο νυχιών αναζητώντας ένα “πέτρινο γκρι χρώμα” για τα νύχια της, επειδή έχει περάσει στην “γκρίζα εποχή” της. Δοκίμασε μερικές διαφορετικές αποχρώσεις προτού κατασταλάξει στο stone gray της επιλογής της – μια ανοιχτή-μεσαία απόχρωση του γκρι με ψυχρούς μπλε τόνους. 

@alixearleStone nails are in 👍🏼♬ original sound – Alix Earle

Αμέσως μετά τη δημοσίευση του βίντεο, ο κόσμος έσπευσε στα σχόλια, γράφοντας πράγματα όπως “η Alix έκανε γκρι νύχια, άρα θα κάνω και εγώ”. Ακολούθησαν γρήγορα βίντεο με άτομα που μπήκαν στην τάση. Ακόμη και επώνυμες μάρκες νυχιών μπήκαν στην τάση με ένα μιμίδιο και ένα βίντεο με τη λεζάντα “Όταν η Alix Earle λέει “Stone Nail” είναι μέσα, τότε είναι μέσα”, αντίστοιχα.

Όπως εξήγησε η Alix στο βίντεό της, η ελκυστικότητα της απόχρωσης προέρχεται από το απροσδόκητό της. Αν και θυμηθήκαμε τα ελαφρώς πιο ανοιχτόχρωμα γκρι νύχια της Hailey Bieber από το φθινόπωρο και τα «άνετα γκρι» νύχια της Jennifer Lopez από μερικές εβδομάδες πριν, δεν είναι ένα χρώμα νυχιών που βλέπετε συνέχεια.

Είναι επίσης η τέλεια απόχρωση για την άνοιξη, δεδομένου ότι είναι βασικά η παστέλ εκδοχή του μαύρου. Ταιριάζει με όλα, αλλά ταυτόχρονα είναι και λίγο statement κίνηση. Το Stone Grey είναι ένας ήσυχος χαμαιλέοντας που μπορείς να χωρέσεις σε οποιαδήποτε αισθητική ή ατμόσφαιρα και ανάλογα με το τι φοράτε, είτε ξεχωρίζουν είτε αναμειγνύονται αμέσως.

Οlive green nails: Η τάση που θα κλέψει την παράσταση την άνοιξη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Εύκολοι τρόποι να ανακουφίσεις τα πρησμένα μάτια

Her News

Selena Gomez: Yιοθέτησε την τάση του barbiecore nails!

HerNewskl

Beyoncé: Ποιο είναι το νέο της άρωμα που συνδυάζει την κομψότητα με την πολυτέλεια;

HerNewskl