HerNews.gr
Μόδα

Oprah Winfrey: Η ανανεωμένη της εμφάνιση στο Gala του Μουσείου της Ακαδημίας που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα

Η Oprah Winfrey εντυπωσίασε με ένα φόρεμα Dolce & Gabbana με αστραφτερές παγιέτες στο Gala του Academy Museum 2023 την Κυριακή το βράδυ, δείχνοντας την αδυνατισμένη σιλουέτα της καθώς περπατούσε στο κόκκινο χαλί στο Λος Άντζελες.

«Είναι ένα μωβ είδος νύχτας. Πηγαίνετε στο γκαλά @academymuseum με την οικογένειά μου @thecolorpurple 💜», έγραψε η Oprah Winfrey σε μια ανάρτηση στο Instagram , χαμογελώντας καθώς πόζαρε με το φόρεμα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oprah (@oprah)

Η Winfrey – η οποία είναι παραγωγός για το επερχόμενο ριμέικ του “The Color Purple” του 1985, στο οποίο πρωταγωνιστούσε αρχικά – φαινόταν εκπληκτική στην προσαρμοσμένη δημιουργία, η οποία περιείχε μακριά μανίκια, ψηλό λαιμό και εντυπωσιακή ουρά.

Η μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης είχε τα μαλλιά της πιασμένα μισά πάνω, για να παρουσιάσει τα μωβ σκουλαρίκια της από τη Hamilton Jewelers από ζαφείρι καθώς τιμήθηκε με το βραβείο Pillar του Μουσείου της Ακαδημίας προς τιμήν της υποστήριξής της στον οργανισμό.

Δαχτυλίδια αμέθυστου από την Effy ολοκλήρωσε την εντυπωσιακή μωβ εμφάνισή της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oprah (@oprah)

Το look της Κυριακής σηματοδότησε ένα άλλο τολμηρό ρούχο για την ηθοποιό, η οποία έχει φορέσει μωβ σε επανάληψη για να προωθήσει την κυκλοφορία της ταινίας την ημέρα των Χριστουγέννων.

Παρόλο που η Winfrey – η οποία επέκρινε πρόσφατα τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν το Ozempic για απώλεια βάρους και είναι επενδυτής και εκπρόσωπος της Weight Watchers – δεν επιτρέπει σχόλια στο Instagram, το περιοδικό της “Oprah Daily” μοιράστηκε μια φωτογραφία του ιδρυτή του στο γκαλά που τράβηξε πολλή προσοχή. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oprah Daily (@oprahdaily)

«Θα πρέπει να κοστίσει ένα τρισεκατομμύριο για να φαίνεσαι τόσο ωραία», έγραψε ένας θαυμαστής, ενώ ένας άλλος σχολίασε: «Απολύτως όμορφη. Μοιραστείτε το μυστικό της απώλειας τόσο βάρους».

«Πώς έχασε όλο αυτό το βάρος και ανανεώθηκε; Άσκηση και δίαιτα ή διατροφή άσκηση, ιατρική παρέμβαση; Πρέπει να μάθω» σκέφτηκε ένας άλλος.

Όσο για το ντύσιμό της, έχουμε την αίσθηση ότι θα υπάρχει πολύ περισσότερο μωβ στις γιορτές.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kylie Jenner: Κάνει βουτιά στη θάλασσα με εξώπλατο φόρεμα

HerNews ka

Meghan Markle: Το κομψό look της που θυμίζει το latte trend

Her News

Longchamp: University Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024

HerNews ka