HerNews.gr
Διεθνή

Μπρους Γουίλις: Η σύζυγός του αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για την υγεία του

Η Έμμα Χέμινγκ έσπευσε να υπερασπιστεί τον σύζυγό της Μπρους Γουίλις αφού αναφέρθηκε ότι δεν υπάρχει πια χαρά μέσα του εν μέσω της μάχης του με την άνοια.

Σε ένα έντονο βίντεο που δημοσιεύτηκε την Κυριακή στο Instagram , η ηθοποιός μοιράστηκε πώς βρήκε ένα άρθρο με clickbaite για τον ηθοποιό και την οικογένειά της.

«Ο τίτλος βασικά λέει ότι δεν υπάρχει πια χαρά στον σύζυγό μου. Τώρα, μπορώ απλώς να σας πω, ότι απέχει πολύ από την αλήθεια», είπε η Έμμα Χέμινγκ, 45 ετών. «Χρειάζομαι την κοινωνία και όποιος γράφει αυτούς τους ηλίθιους τίτλους να σταματήσει να τρομάζει τους ανθρώπους».

«Σταματήστε να τρομάζετε τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι μόλις πάρουν τη διάγνωση κάποιου είδους νευρογνωστικής ασθένειας, αυτό είναι. Τελείωσε. Ας το μαζέψουμε — Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να δούμε εδώ. Τελειώσαμε.’ Όχι, είναι το εντελώς αντίθετο από αυτό».

Έμμα Χέμινγκ Γουίλις και Μπρους ΓουίλιςΈμμα ΧέμινγκΗ Έμμα Χέμινγκ εξήγησε ότι υπάρχει «πολύ» «λύπη και θλίψη», καθώς η οικογένειά της συνεχίζει να διερευνά τη διάγνωση της μετωποκροταφικής άνοιας του Μπρους Γουίλις, αλλά και πολλή αγάπη, σύνδεση και χαρά.

«Εκεί είμαστε», συνέχισε. «Σταμάτα λοιπόν με αυτούς τους ηλίθιους τίτλους. Αυτά τα ανόητα clickbaity πράγματα που φρικάρουν τους ανθρώπους. Σταμάτα να το κάνεις αυτό. Δεν υπάρχει τίποτα να δεις εδώ, εντάξει;»

Η μαμά δύο παιδιών έγραψε επίσης τη λεζάντα του κλιπ για να εξηγήσει την εμπειρία της, γράφοντας: «Δύο πράγματα μπορεί να είναι αληθινά και να υπάρχουν ταυτόχρονα. Θλίψη και βαθιά αγάπη. Θλίψη και βαθιά σύνδεση. Τραύμα και ανθεκτικότητα».

«Έπρεπε να ξεφύγω από το δρόμο μου για να φτάσω εδώ, αλλά μόλις έφτασα, η ζωή άρχισε πραγματικά να συνδυάζεται με νόημα και είχα μια πραγματική αίσθηση του σκοπού. Υπάρχει τόση ομορφιά και ψυχή σε αυτή την ιστορία».Έμμα Χέμινγκ και Μπρους ΓουίλιςΤον Μάρτιο του 2022, η οικογένεια του Γουίλις ανακοίνωσε ότι θα παραιτηθεί από την υποκριτική  μετά τη διάγνωσή του με αφασία, η οποία είναι μια διαταραχή του εγκεφάλου που επηρεάζει τη γλωσσική κατανόηση και την ομιλία.

Ωστόσο, ένα χρόνο αργότερα, αποκαλύφθηκε ότι η κατάσταση του σταρ εξελίχθηκε σε άνοια.

Bruce Willis: Η πρόοδος που κάνει με την υγεία του(ΦΩΤΟ)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κέιτ Μίντλετον: Μοιράζεται σπάνια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία

HerNews ka

Ναυαγοσωστικό drone σώζει παιδί στην Ισπανία

Her News

Τζόνι Ντεπ: Θα κάνει guest εμφάνιση στο σόου “Rihanna Savage X Fenty”

HerNews ka