HerNews.gr
Διεθνή

Kris Jenner: Αποκάλυψε ποιες από τις κόρες της δεν σκοπεύουν να παντρευτούν

Η Kris Jenner είπε ότι αυτή και οι κόρες της Kendall Jenner και Kim Kardashian «δεν έχουν σχέδια γάμου ακόμα» ενώ παρευρέθηκε στον έρανο AmfAR Palm Beach με το άλλο της μισό, τον Corey Gamble.

«Όλες μας διασκεδάζουμε», είπε η μητριάρχης της οικογένειας, η οποία βγαίνει με τον Gamble από το 2014.

H Kris η οποία ήταν παντρεμένη με τον Rober Kardashian τον πρεσβύτερο και την Caitlyn Jenner πριν γνωρίσει τον Corey Gamble είχε δηλώσει στο παρελθόν κάτι παρόμοιο παρά το γεγονός ότι πυροδότησε φήμες αρραβώνων πέρυσι.

«Ξέρεις ότι ποτέ δεν λες ποτέ, αλλά συχνά λέω ότι δεν είναι αυτό που νομίζω ότι πρέπει να κάνω ξανά με βάση το παρελθόν μου», είπε η 68χρονη στη Laura Wasser στο «Διαζύγιο είναι χάλια!» podcast το 2018.Ο Robert Kardashian Sr. και η Kris Jenner με τα παιδιά τηςΗ σταρ των «Kardashians» παντρεύτηκε για πρώτη φορά τον Robert Kardashian από το 1978 έως το 1991 και το δίδυμο απέκτησε τις κόρες Kourtney Kardashian, Kim, και Khloé Kardashian και τον γιο Rob Kardashian.

Αφού χώρισε από τον διάσημο δικηγόρο, παντρεύτηκε την Caitlyn – παλαιότερα γνωστή ως Bruce Jenner και έκαναν μαζί την Kendall και την Kylie Jenner.

Αν και η Kendall δεν σχεδιάζει να παντρευτεί σύντομα φέρεται να βγαίνει με τον πρώην της Devin Booker , με τον οποίο έβγαινε αρχικά από το 2020 έως το 2022.Devin Booker και Kendall JennerΣύμφωνα με το TMZ, η Kendall και ο σταρ των Phoenix Suns έκαναν παρέα μαζί, αλλά σιγά-σιγά ξεκινούν το ειδύλλιό τους.

Το αναζωπυρωμένο ειδύλλιο του μοντέλου έρχεται δύο μήνες αφότου χώρισε από το Bad Bunny τον Δεκέμβριο του 2023.

Εν τω μεταξύ, η Kim φημολογείται ότι βγαίνει με τον Odel Beckham Jr. με έναν εμπιστευόμενο να λέει στην Page Six ότι «κάνουν παρέα χαλαρά» από τον Σεπτέμβριο του 2023.

H σταρ του ριάλιτι και ο παίκτης του NFL, φαινομενικά επιβεβαίωσαν το ειδύλλιό τους τον περασμένο μήνα, όταν εντοπίστηκαν να περπατούν στο Wynn Hotel του Λας Βέγκας μετά από ένα πάρτι πριν το Super Bowl.Κιμ ΚαρντάσιανΩστόσο, η ιδρυτής της SKIMS – που έχει παντρευτεί τρεις φορές – δεν βιάζεται να παντρευτεί σύντομα μέχρι να βρει κάποιον που να κατανοεί τον τρόπο ζωής της.

«Θα υπάρξουν διαθέσεις όπου θα είμαι σαν, “Ξέρεις τι; Καταλαβαίνω ότι η ζωή μου είναι πολύ μεγάλη και καταλαβαίνω ότι χρειάζεται ένας πραγματικά, πραγματικά, πολύ ιδιαίτερος, μοναδικός άνθρωπος για να θέλει να ασχοληθεί με αυτό”», είπε στον James Corden στο podcast του «This Life of Mine» τον Φεβρουάριο.

«Νομίζω ότι η ζωή μου είναι πραγματικά διασκεδαστική και όποιος έρθει στη ζωή μου θα περάσει πολύ καλά, αλλά είναι πολύ». 

Η Kim  μοιράζεται τους North, 10, Saint, 8, Chicago, 6 και Psalm, 4  με τον πρώην σύζυγό της Kanye West, με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 2014 έως το 2022.

Πριν από το West, ήταν παντρεμένη με τον Damon Thomas από το 2000 έως το 2004 και τον Kris Humphries από το 2011 έως το 2013.

Kris Jenner: Ο πρώην σωματοφύλακας της απέρριψε τη μήνυση που της είχε κάνει για σεξουαλική παρενόχληση

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ben Affleck: “Έγινε η μαριονέτα της Jennifer Lopez”

HerNewskl

NASA: Γιατί ονομάζει το διαστημόπλοιό της με τους αρχαίους Έλληνες θεούς;

HerNews ka

Πρίγκιπας Χάρι: Ετοιμάζει βιβλίο με τα απομνημονεύματά του

Her News