HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μαρία Μπακοδήμου: «Με τα παιδιά μου έχω τσαντιστεί πολλές φορές»

Στην παρέα της «Ελένης» βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Μαρία Μπακοδήμου.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια μίλησε για την πορεία της στην τηλεόραση, την προσωπική της ζωή και την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της.

«Εγώ δεν τα αισθάνομαι τα χρόνια, ζω τη μέρα. (…) Το μόνο που είχε πολύ άγχος ήταν το πρώτο επεισόδιο που κάναμε στο ‘Κάτσε Καλά’ και μου είπαν δικοί μου άνθρωποι ότι θα καταστραφώ. Η τηλεόραση έχει πλάκα, ενδιαφέρον, ζωή, είναι ένας άλλος κόσμος, ειδικά τότε που ήταν όλα πολύ διαφορετικά. Ήταν μαγική στιγμή στην τηλεόραση, δε με άγχωσε, τη διασκέδαζα πάντα».«Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να μη δουλεύει. Τι θα κάνεις αν δε δουλεύεις; Δεν είμαι εγώ αυτός ο άνθρωπος, πάντα θέλω να έχω κάτι… ακόμα και αν είναι δύσκολο μ’ αρέσει όλο αυτό. Δεν κατάλαβα διαφορά, ότι δούλευα και είχα δυο παιδιά. Είναι καλό και για τα παιδιά να έχουν μια μαμά που δουλεύει. Πάντα σε θέλουν τα παιδιά, τους λείπεις, θέλουν να είσαι εκεί. Τώρα δεν τους νοιάζει. Με τα παιδιά έχω τσαντιστεί πολλές φορές και μερικές φορές και άδικα. Φωνές, καυγάδες στις εφηβείες έχουμε περάσει…», συμπληρώνει η Μαρία Μπακοδήμου.

Όπως λέει η ίδια:

«Είμαι αρκετά καλά, ψυχικά καλύτερα από ποτέ. Έχω περάσει μέσα από την καθημερινή εκπομπή και το διαζύγιο, τις γέννες, την απώλεια του μπαμπά μου. Ήταν λυτρωτικό ότι γύρισα στο πλατό. Μεγαλώνουμε, είμαστε μπροστά, δείχνουμε ό,τι θεωρούμε ότι είναι ικανό να δείξουμε. Νομίζω ότι μεγαλώνω, μαλακώνω και ανοίγομαι περισσότερο. Ήμουν πολύ κλειστή για μια μεγάλη περίοδο, είναι ωραίο να είσαι ανοιχτός γιατί έτσι έρχονται και οι άλλοι πιο κοντά σου. Τώρα είμαι πιο επικοινωνιακή, πιο χαρούμενη να κοινωνικοποιηθώ. Στερήθηκα, όχι πολλά, γιατί μπορούσα να κρατάω τη ζωή μου».«Όταν πέρασα την περίοδο κρίσης, είπα ότι πρέπει να κάνω ψυχανάλυση. Την ίδια στιγμή ήρθε η διάγνωση για το αυτόανοσο, κάπως μέσα μου δημιουργήθηκε μια ασπίδα προστασίας ότι κάτι πρέπει να γίνει. Ξεκίνησα μια διαδρομή και με ψυχανάλυση και με διατροφή», συμπληρώνει.

«Σπουδάζοντάς το coaching έμαθα και άλλα πράγματα, με βοήθησε προσωπικά. Έχει να κάνει με έναν σκοπό που έχεις. Σου δίνει κίνητρο, σε βοηθά να βρεις τη δύναμη που χρειάζεσαι για να πάρεις αποφάσεις. Κανείς δε σε βοηθάει πέρα από σένα».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αναστάσιος Ράμμος: «Δέχομαι φλερτ από άντρες & τους φλερτάρω και εγώ. Όταν δίνεις πρέπει και να παίρνεις»

HerNews ka

Κατερίνα Καραβάτου: «Τα σχόλια μπορεί να σε κάνουν “να μαγκώνεις”»

Her News b

Δήμητρα Παπαδήμα: «Το θέμα δεν είναι να κάνεις πολλές φορές έρωτα, αλλά να έχεις πολλούς οργασμούς»

Her News