HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δήμητρα Παπαδήμα: «Το θέμα δεν είναι να κάνεις πολλές φορές έρωτα, αλλά να έχεις πολλούς οργασμούς»

Η Δήμητρα Παπαδήμα σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης αναφέρθηκε στον έρωτα, αλλά και το θέατρο. Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» και αρχικά, αναφέρθηκε στον έρωτα, αλλά και τους… οργασμούς.

«Όταν ήμουν νεότερη, έπρεπε να ξεδώσω. Η φύση με έκανε γυναίκα με πολύ αρσενικό μέσα μου. Δεν εχω και ποτέ μου δεν είχα ομοφυλοφιλικές τάσεις», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Το θέμα δεν είναι να κάνεις πολλές φορές έρωτα στην ζωή σου, αλλά να έχεις οργασμούς στην ζωή σου. Κάθε οργασμός για εμένα ήταν σαν να διάβασα ολόκληρο βιβλίο. Έχω διαβάσει πάρα πολλά βιβλία».

Αναφορικά για τους έρωτες που έφυγαν από τη ζωή της, η ίδια θεωρεί ότι πρέπει να τους τιμάει. «Πρέπει να τιμάς τον άνθρωπο, που έζησες μαζί κάποια χρόνια κι ειδικά, όταν έχεις και παιδί μαζί του.

Κάλλιστα, θα μπορούσα να είχα ερωτευτεί κάποιον άλλον, ποτέ όμως δεν θα απαξίωνα την σχέση μου με τον Γιάννη. Εγώ νομίζω ότι την τίμησα τη σχέση μου με τον Γιάννη», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός για τον αγαπημένο της, Γιάννη Μποσταντζόγλου.

Όσο για το θέατρο και τους ηθοποιούς που βλέπουμε ξανά και ξανά, ενώ θα έπρεπε να είχαν πάρει τις θέσεις τους νέα παιδιά, η Δήμητρα Παπαδήμα δήλωσε: «Από αυτά τα νέα παιδιά που πλήρωναν 400 ευρώ τον μήνα για τρία χρόνια -το λέω και μου έρχεται να κλάψω- δεν δουλεύει κανένα.

Πώς είναι δυνατόν αυτά τα τέρατα, να έχουν αυτές τις κλίκες διαμορφωμένες και να βάζουν τους ίδιους και τους ίδιους; Οι οποίοι είναι όλοι από οικογένειες πολιτικών, επιχειρηματιών και βιομηχάνων. Τα παιδιά αυτά δούλευαν γκαρσόνια. Ας γίνονται ηθοποιοί μόνο οι πλούσιοι λοιπόν. Με πονά πάρα πολύ αυτό».

Δήμητρα Παπαδήμα: «Δεν θα μου έλεγαν ποτέ να συμμετάσχω στο J2US, γιατί το έχω καραβρίσει»

Τέλος, για το ενδεχόμενο να συμμετείχε στο J2US, δήλωσε πως δεν θα δεχόταν ποτέ πρόταση, γιατί έχει κάνει πολλά αρνητικά σχόλια για το σόου. «Δεν θα μου έλεγαν ποτέ να συμμετάσχω, γιατί το έχω καραβρίσει. Τι καρακιτσάτο θέαμα είναι αυτό;

Επειδή στο παρελθόν, χρειαζόμουν να δουλέψω κι ήμουν στην τηλεόραση, δεν με έπαιρναν στο θέατρο. Οι εποχές είναι δύσκολες, τα οικονομικά στριμωγμένα, αλλά δεν θα το έκανα ποτέ. Τα λαμέ, τα μαλλιά, τα έτσι και τα καραγκιοζιλίκια δεν τα μπορώ», είπε η Δήμητρα Παπαδήμα κλείνοντας.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Χατζίδου: «Κάθε μέρα με ρωτάνε αν είμαι έγκυος – Είναι αυστηρά προσωπικό και νιώθω άσχημα»

Her News b

Φαίη Σκορδά: «Έχω παραμελήσει την προσωπική μου ζωή»

Her News

Γιώργος Τσαλίκης: «Αυτοί στο πάνελ της Καινούργιου παθαίνουν ταραχές»

HerNews ka