HerNews.gr
Διεθνή

Σάρον Στόουν: Κατονομάζει τον παραγωγό που την πίεσε να κάνει σεξ με τον Μπίλι Μπάλντουιν

Η Σάρον Στόουν αποκάλυψε τελικά το όνομα του παραγωγού που την πίεσε να κάνει σεξ με συμπρωταγωνιστή της σε μια προσπάθεια να έχει «καλύτερη» ερμηνεία.

Η σταρ του “Basic Instinct” αποκάλυψε ότι ο Ρόμπερτ Έβανς ήθελε να έρθει σε επαφή με τον Μπίλι Μπάλντουιν ενώ γύριζαν το “Sliver” του 1993.

«Με κάλεσε στο γραφείο του. Είχε αυτούς τους πολύ χαμηλούς καναπέδες της δεκαετίας του εβδομήντα και του ογδόντα, οπότε ουσιαστικά κάθομαι στο πάτωμα, όταν έπρεπε να είμαι στο πλατό», είπε η Σάρον Στόουν στο podcast του «Louis Theroux».Ο Μπίλι Μπάλντγουιν χτυπάει τον Σάρον Στόουν στο "σλίβερ"«Και τρέχει γύρω από το γραφείο του με γυαλιά ηλίου και μου εξηγεί ότι κοιμήθηκε με την Άβα Γκάρντνερ και θα έπρεπε να κοιμηθώ με τον Μπίλι Μπάλντουιν, γιατί αν κοιμόμουν μαζί του, η απόδοση του Μπίλι Μπάλντουιν θα βελτιωνόταν και χρειαζόμασταν τον Μπίλι για να γίνει καλύτερος στην ταινία γιατί αυτό ήταν το πρόβλημα».

Η 66ρονη Σάρον Στόουν είπε ότι ο Έβανς πίστευε ότι το να έρθουν σε ερωτική επαφή, θα έδινε στο ζευγάρι καλύτερη «χημεία στην οθόνη», κάτι που θα «έσωζε την ταινία».

«… το πραγματικό πρόβλημα με την ταινία ήμουν εγώ επειδή ήμουν τόσο σφιγμένη και όχι σαν μια πραγματική ηθοποιός που μπορούσε απλώς να τον πη@@ει και να επαναφέρει τα πράγματα στη σωστή τους τροχιά», είπε. «Το πραγματικό πρόβλημα ήταν ότι ήμουν τόσο σφιχτή».Ο Μπίλι Μπάλντουιν ετοιμάζεται να φιλήσει τη Σάρον Στόουν σε έναν τοίχοΗ σταρ του «Καζίνο» παραδέχτηκε ότι ήταν απογοητευμένη που οι σκηνοθέτες δεν είχαν ακούσει τις προτάσεις της για το ποιον ηθοποιό να πάρουν στην ταινία αντί για τον Μπίλι Μπάλντουιν όπως ο Μάικλ Ντάγκλας.

«Δεν χρειαζόταν να π@@ω τον Μάικλ Ντάγκλας», είπε. «Ο Μάικλ θα μπορούσε να έρθει στη δουλειά και να ξέρει πώς να χτυπήσει αυτά τα σημάδια, να κάνει αυτή τη γραμμή, να κάνει πρόβες και να εμφανιστεί».

sharon stone in a hot pink pantsuit with rufflesΗ Στόουν συζήτησε για πρώτη φορά την άβολη κατάσταση στα απομνημονεύματά της το 2021, «The Beauty of Living Twice», αλλά δεν κατονόμασε τον Έβανς ή τον Μπάλντουιν.

«Περπατούσε πέρα ​​δώθε στο γραφείο του καθώς μου εξήγησε γιατί θα έπρεπε να βάλω τον συμπρωταγωνιστή μου για να έχουμε χημεία στην οθόνη», έγραψε στον τόμο.

«Τώρα πιστεύεις ότι αν κοιμηθώ μαζί του, θα γίνει καλός ηθοποιός; Κανείς δεν είναι τόσο καλός στο κρεβάτι. Ένιωσα ότι θα μπορούσαν απλώς να είχαν προσλάβει έναν συμπρωταγωνιστή με ταλέντο, κάποιον που θα μπορούσε να παραδώσει μια σκηνή και να θυμηθεί τις γραμμές του».

Σάρον Στόουν: «Ανάρρωσα για επτά χρόνια μετά το εγκεφαλικό και έκτοτε δεν έχω δουλειά»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Millie Bobby Brown: Μιλάει για τον αρραβώνα της με τον Jake Bongiovi – «Έχει διαφορετική αίσθηση»

HerNews ka

Τιτανικός: Σε χιλιοστά του δευτερολέπτου πέθαναν οι πέντε του Titan

Her News b

Σπάνιο ροζ διαμάντι πωλήθηκε έναντι 58 εκατ. $ σε δημοπρασία στο Χονγκ Κονγκ

Her News