HerNews.gr
Διεθνή

Millie Bobby Brown: Μιλάει για τον αρραβώνα της με τον Jake Bongiovi – «Έχει διαφορετική αίσθηση»

Η Millie Bobby Brown μοιράζεται τον ενθουσιασμό της για τον αρραβώνα της.

Η 19χρονη σταρ του Stranger Things , συζήτησε τη σχέση της με τον αρραβωνιαστικό της Jake Bongiovi , 21 ετών,στη ραδιοφωνική εκπομπή του BBC Radio 1 Breakfast.

«Είμαι αρραβωνιασμένη. Είναι ωραίο, είναι διασκεδαστικό, έχει διαφορετική αίσθηση», είπε η Millie Bobby Brown, η οποία ήταν εκεί για να συζητήσει το ντεμπούτο της μυθιστόρημα Nineteen Steps. «Οι άνθρωποι έλεγαν “δεν πρόκειται να είναι κάτι διαφορετικό” — νομίζω, κάπως έτσι είναι».

Η ηθοποιός και γιος του Jon Bon Jovi ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Απρίλιο.

Μετά την κλήση, η Brown αποκάλυψε ότι είχε «συζητήσει για να τηλεφωνήσει στον μπαμπά του» στη ραδιοφωνική εκπομπή – αναφερόμενη στον Bon Jovi – αλλά αποφάσισε να μην το κάνει λόγω της «διαφοράς ώρας» στις ΗΠΑ. 

«Αν κοιμάται, τότε δεν είμαι η αγαπημένη νύφη», είπε η Millie Bobbie Brown στον οικοδεσπότη, προσθέτοντας: «Και πρέπει να είμαι η αγαπημένη νύφη».

Την περασμένη εβδομάδα, η σταρ του Netflix είπε ότι ο σχεδιασμός για τον επερχόμενο γάμο της με τον αρραβωνιαστικό της Bongiovi ήταν «πραγματικά συναρπαστικός».

«Είναι τόσο καταπληκτικό κομμάτι της ζωής μου μέχρι στιγμής», είπε η Millie στο Good Morning America . «Και το να μπορείς να το κάνεις με κάποιον το κάνει ακόμα καλύτερο».

Η Brown αναφέρθηκε επίσης στο viral βίντεο του μελλοντικού συζύγου της να κάνει το μακιγιάζ της στο κανάλι της στο YouTube για την εταιρία της Florence By Mills.

«Έχω συνηθίσει τόσο πολύ να του διδάσκω τα πάντα για την περιποίηση του δέρματος και μετά όταν του έβαλα το πινέλο του μακιγιάζ στο χέρι ήμουν πραγματικά διστακτική», είπε για τον Bongiovi. «Αλλά νομίζω ότι έκανε καλή δουλειά».

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

«Βασίλισσα του sexting»: Έβγαλε δυο εκατομμύρια δολάρια με sms

Her News

Mar Galceran: Η πρώτη βουλευτής με σύνδρομο Down που εκλέχθηκε στην Ισπανία

HerNews ka

Μεσαίωνας: Οι ΗΠΑ απαγορεύουν τις αμβλώσεις – «Οπισθοδρόμηση για τα ανθρώπινα δικαιώματα»

Her News