HerNews.gr
Διεθνή

Νέα ανατροπή στην υπόθεση Madeleine: Η αστυνομία αναζητά πιθανό πληροφοριοδότη για τον κύριο ύποπτο

Σε μια σημαντική εξέλιξη που αναζωπυρώνει την ελπίδα για πρόοδο στην μακρόχρονη έρευνα για την εξαφάνιση της Madeleine McCann , οι γερμανικές αρχές έχουν στρέψει την προσοχή τους σε μια νέα προσωπικότητα που πιθανώς συνδέεται με τον κύριο ύποπτο, τον Christian Brueckner.

Σχεδόν 17 χρόνια από την εξαφάνιση της νεαρής Βρετανίδας από την Πράια ντα Λουζ της Πορτογαλίας, στις 3 Μαΐου 2007, η υπόθεση μπορεί να βρίσκεται στα πρόθυρα της διαλεύκανσης.

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένης της Daily Mail, ανέφεραν μια αναταραχή αστυνομικής δραστηριότητας με επίκεντρο το κυνήγι του Ralph H, ενός 56χρονου άνδρα που πιστεύεται ότι είχε διασυνδέσεις με τον Brueckner , ο οποίος είναι επί του παρόντος ο κύριος ύποπτος στην υπόθεση.Ο Brueckner, ένας καταδικασμένος παιδόφιλος, θεωρείται υπεύθυνος για την απαγωγή της Madeleine. Η αστυνομική επιχείρηση εκτυλίχθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Kennelblick του Braunschweig της Κάτω Σαξονίας, όπου δεκάδες αστυνομικοί περικύκλωσαν ένα ακίνητο αναζητώντας τον Ralph H .

Ralph H . και ο Brueckner φέρεται να συνεργάστηκαν στο παρελθόν, νοικιάζοντας πολλά οικόπεδα στο Kennelblick και συμμετείχαν σε διαρρήξεις σπιτιών μαζί.

Οι αρχές υποψιάζονται ότι ο Ralph H. θα μπορούσε να έχει κρίσιμες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση McCann, καθιστώντας τη συνεργασία του δυνητικά ανεκτίμητη για την προώθηση της έρευνας που διήρκεσε σχεδόν δύο δεκαετίες.

Δεν υπάρχουν νέα για το πού βρίσκεται ο Ralph H

Παρά την επείγουσα ανάγκη εντοπισμού του Ralph H . η γερμανική αστυνομία διευκρινίζει ότι δεν τον καταδιώκει ως ύποπτο, αλλά ως πιθανό πληροφοριοδότη που θα μπορούσε να ρίξει φως στη μοίρα της Madeleine.

Η Sun αποκάλυψε πληροφορίες από μια πηγή κοντά στην έρευνα, υποδεικνύοντας ότι οι προσπάθειες να έρθει σε επαφή με τον Ralph H . ήταν μάταιες, με τον άνδρα ούτε να ανταποκρίνεται στις κλήσεις ούτε να μπορεί να εντοπιστεί το πού βρίσκεται.

Αυτή η πηγή υπαινίσσεται επίσης την επίγνωση του Ralph H. για τις εγκληματικές δραστηριότητες του Brueckner, συμπεριλαμβανομένης της εμπλοκής του στο dark web: «Γνωρίζω ακριβώς το είδος των εγκλημάτων που διέπραξε και τι έκανε στο dark web».Ο Brueckner αναμένει την ολοκλήρωση της δίκης του στο Braunschweig για τον βιασμό τριών γυναικών και τη σεξουαλική επίθεση δύο άλλων μεταξύ 2000 και 2017 στην Πορτογαλία.

Παρά την άρνησή του για οποιαδήποτε ανάμειξη στην εξαφάνιση της Madeleine McCann , οι αρχές συλλέγουν επιμελώς αποδεικτικά στοιχεία για να τον συνδέσουν με την υπόθεση, ένα έργο που έχει αποδειχθεί δύσκολο μέχρι στιγμής.

Καθώς η αναζήτηση του Ralph H . εντείνεται, η παγκόσμια κοινότητα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα, ελπίζοντας ότι αυτό το νέο πρόσωπο θα φέρει την οικογένεια McCann ένα βήμα πιο κοντά στην αποκάλυψη της αλήθειας για τη μοίρα της κόρης τους.

Αυτή η τελευταία ανατροπή στην έρευνα υπογραμμίζει τις επίμονες προσπάθειες των αρχών επιβολής του νόμου να λύσουν ένα από τα πιο διαρκή μυστήρια του 21ου αιώνα.

Θρίλερ με τις έρευνες για την Μαντλίν: «Πιστεύω ότι θα βρουν τη σορό της»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Robert De Niro: Παραδέχεται πως η 45χρονη σύζυγός του έχει αναλάβει τα «δύσκολα» με το μωρό τους

HerNews ka

Andrew Tate: Δήλωσε ότι οι άντρες που απολαμβάνουν το σεξ με γυναίκες «είναι gay»

HerNews ka

Μέγκαν Μαρκλ: Σοκάρει η μητέρα της στο ντοκιμαντέρ – “Ήθελε να αυτοκτονήσει”

Her News