HerNews.gr
Διεθνή

Βασιλιάς Κάρολος: Η σπαρακτική παράκληση στους γιούς του Χάρι & Ουίλιαμ

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ , δούκας της Κορνουάλης και ο πρίγκιπας Χάρι , δούκας του Σάσεξ, δεν μπορούν καν να παραμερίσουν τη διαμάχη τους για να γιορτάσουν μαζί τη ζωή και τη μνήμη της νεκρής μητέρας τους, καθώς θα σηματοδοτήσουν τη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα χωριστά στα βραβεία Diana Legacy στις 14 Μαρτίου. 

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα παραστεί αυτοπροσώπως, στο Μουσείο Επιστημών του Λονδίνου, για να εκφωνήσει μια σύντομη ομιλία για τον εορτασμό του 25ου έτους από την ίδρυση του ιδρύματος, ενώ ο Πρίγκιπας Χάρι θα μιλήσει στους νικητές του βραβείου από το σπίτι του στην Καλιφόρνια, αλλά μόνο αφού ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ φύγει.Φαίνεται ότι οι δύο πρίγκιπες δεν άκουσαν τη θλιβερή έκκληση του πατέρα τους, Βασιλιά Καρόλου Γ’ , ο οποίος τους παρακάλεσε να παραμερίσουν τις διαφορές τους μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φιλίππου το 2021, κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19.

Όπως αποκάλυψε ο πρίγκιπας Χάρι στο βιβλίο του το 2023, όταν ήρθε αντιμέτωπος με τον θάνατο μετά την απώλεια του πατέρα του, ο βασιλιάς Κάρολος είπε: «Σας παρακαλώ, αγόρια. Μην κάνετε τα τελευταία μου χρόνια δυστυχία».

Γιατί έπεσαν έξω ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι;

Ένας πιθανός παράγοντας είναι οι διαφορετικές προτεραιότητες, ιδιαίτερα υπό το φως του γάμου του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ και της μετέπειτα απόφασής τους να αποχωρήσουν ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Αυτή η κίνηση μπορεί να προκάλεσε τριβές με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ , ο οποίος μπορεί να είχε διαφορετικές απόψεις για τους ρόλους τους εντός της μοναρχίας. Υπήρχαν επίσης ισχυρισμοί για ρατσισμό και διακρίσεις.

Επιπλέον, ο έντονος έλεγχος των μέσων ενημέρωσης γύρω από τη Μέγκαν Μαρκλ και τη σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι μπορεί να έχει προσθέσει πίεση στις οικογενειακές τους σχέσεις. Και τα δύο αδέρφια έπρεπε να τραβήξουν την προσοχή και την κριτική του κοινού, κάτι που θα μπορούσε να επηρεάσει τον δεσμό τους.Ένας βασιλικός εμπειρογνώμονας ονόματι Ken Wharfe πιστεύει ότι η κατάρρευση της σχέσης συνδέεται με το ζευγάρι που αναπτύσσει διαφορετικές προσδοκίες για τους βασιλικούς ρόλους του και για το πώς τους αντιλαμβάνεται το κοινό.

Όπως όλα τα αδέρφια, ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μπορεί επίσης να έχουν βιώσει προσωπικές διαφωνίες ή συγκρούσεις που έχουν τεντώσει τη σχέση τους με την πάροδο του χρόνου.

Επιπλέον, οι πιέσεις και οι ευθύνες που συνδέονται με το να είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας, σε συνδυασμό με την απώλεια της μητέρας τους, της πριγκίπισσας Νταϊάνα , σε νεαρή ηλικία, μπορεί επίσης να έχουν επηρεάσει τη δυναμική της σχέσης τους.

«Υποθέτω ότι θα ήταν αρκετά συνηθισμένο για το είδος της αδερφικής αντιπαλότητας που ήταν, ο μεγαλύτερος Ουίλιαμ να είναι ελαφρώς νευρικός ή να ζηλεύει τον Χάρι», είπε ο Ken Wharfe. «Επειδή ήταν τόσο δημοφιλής».

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Επαινεί τις καλλιτεχνικές δεξιότητες της Κέιτ Μίντλετον μετά το σκάνδαλο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τζένιφερ Άνιστον – Τζάστιν Θερού: Επανένωση για το λαμπερό ζευγάρι του Hollywood;

Her News b

Κλάρα Κία: Στον ψυχολόγο η νέα σύντροφος του Ζεράρ Πικέ – Δεν μπορεί να διαχειριστεί την αρνητική δημοσιότητα

Her News

Mila Kunis: Αναδείχθηκε από τα πρόσωπα της χρονιάς του περιοδικού PEOPLE

HerNewskl