HerNews.gr
Ελλάδα

Αυτό το ελληνικό νησί είναι ο δεύτερος καλύτερος προορισμός για μήνα του μέλιτος στον κόσμο

Έρευνα αποκαλύπτει ότι η Σαντορίνη είναι ο δεύτερος καλύτερος προορισμός για μήνα του μέλιτος παγκοσμίως, λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως η οικονομική προσιτότητα και οι ρομαντικές επιλογές για φαγητό.

Η ομάδα ειδικών του Slingo εξέτασε διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των προορισμών με τις περισσότερες αναζητήσεις, των δημοφιλών σημείων για μήνα του μέλιτος και των περιοχών με πολλά ρομαντικά εστιατόρια. Αυτά τα ευρήματα έδωσαν σε κάθε προορισμό μια συνολική βαθμολογία για τις διακοπές των ζευγαριών.

Προορισμός για μήνα του μέλιτος στη Σαντορίνη

Οι τρεις κορυφαίοι προορισμοί για μήνα του μέλιτος συμπεριλαμβανομένης της Σαντορίνης:

Μπαλί, Ινδονησία

Το Μπαλί βρίσκεται στην κορυφή των τσαρτ για τις διακοπές των ζευγαριών, με 8,07 στα 10 και με 278.100 αναζητήσεις στο Google για ταξίδια του μέλιτος τον περασμένο χρόνο.

Κατέχει την πέμπτη θέση στο TikTok και στο Instagram με εκατομμύρια δημοσιεύσεις κάτω από το #Bali. Είναι ένας οικονομικός παράδεισος, που προσφέρει προσιτό δείπνο με μόλις 22,17 δολάρια ( 20,36 ευρώ) για ένα γεύμα τριών πιάτων για δύο.

Με πολλά ρομαντικά εστιατόρια και δραστηριότητες για μήνα του μέλιτος, το Μπαλί είναι η κορυφαία επιλογή. Απολαύστε την αυθεντική ινδονησιακή κουζίνα, όπως το bakso και το βοδινό rendang και εξερευνήστε περιπετειώδη μέρη όπως η Nusa Penida και το Ubud Monkey Forest.

Σαντορίνη

Η Σαντορίνη εξασφαλίζει τη δεύτερη θέση με σταθερή βαθμολογία 6,83 στα 10. Είναι ο τέταρτος προορισμός για μήνα του μέλιτος με τις περισσότερες αναζητήσεις παγκοσμίως, με 120.600 αναζητήσεις στο Google και υπερηφανεύεται ότι το 49 τοις εκατό των εστιατορίων της είναι ρομαντικά.

Κατατάσσεται ψηλά για το μήνα του μέλιτος και είναι δημοφιλές στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με εκατομμύρια αναρτήσεις κάτω από το #Santorini.

Ωστόσο, διακρίνεται για το υψηλό κόστος του φαγητού, κατά μέσο όρο 82,67 ευρώ για ένα γεύμα τριών πιάτων για δύο.

Όσοι ενδιαφέρονται για την ιστορία θα εκτιμήσουν την πλούσια κληρονομιά της Σαντορίνης, που παρουσιάζεται σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους. Ταυτόχρονα, τα τολμηρά ζευγάρια μπορούν να απολαύσουν δραστηριότητες όπως ιππασία, καταδύσεις και τζετ σκι στις όμορφες παραλίες της.Κανκούν, Μεξικό

Το Κανκούν καταλαμβάνει την τρίτη θέση, με βαθμολογία 6,80 στα 10. Είναι μια δημοφιλής επιλογή για μήνα του μέλιτος, καταλαμβάνοντας την 6η θέση στις αναζητήσεις στο Google. Με ρομαντικά εστιατόρια και δραστηριότητες φιλικές για μήνα του μέλιτος στο TripAdvisor, είναι ιδανικό για ζευγάρια.

Οι τάσεις του Κανκούν στα social media με 1,2 εκατομμύρια δημοσιεύσεις TikTok και 12,3 εκατομμύρια στο Instagram, κατατάσσονται στην 9η και 19η θέση, αντίστοιχα. Απολαύστε ποικίλη κουζίνα, ειδικά θαλασσινά, κατά μήκος της ακτής της Καραϊβικής με το μέσο κόστος ενός γεύματος τριών πιάτων για δύο σε μόλις 43,29 δολαρίων ( 39,76 €) και βουτήξτε στην έντονη νυχτερινή ζωή με ανταγωνιστικές τιμές ποτών.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καιρός: «Έρχεται» καύσωνας από την Παρασκευή – Τους 42 βαθμούς θα αγγίξει ο υδράργυρος

Her News b

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας κλειδώθηκε με τα παιδιά του στο ΙΧ και άνοιξε φιάλες υγραερίου

Her News

Που θα είναι κλειστά αύριο Τετάρτη 8 Ιανουαρίου τα σχολεία στην Αττική

Her News