HerNews.gr
Διεθνή

Απίστευτο περιστατικό: Τουρίστες πλακώθηκαν στο ξύλο για μια selfie

Οι φρουροί ασφαλείας έπρεπε να παρέμβουν για να ελέγξουν μια ομάδα τουριστών αφού άρχισαν να πλακώνονται για το καλύτερο σημείο για selfie στην κορυφή ενός βουνού 4.681 μέτρων.

Συγκλονιστικά πλάνα δείχνουν αρκετούς ενήλικες να σπρώχνονται και να χτυπιούνται μεταξύ τους στη μέση ενός σαστισμένου πλήθους στο κατάστρωμα παρατήρησης του βουνού Jade Dragon Snow, στην επαρχία Γιουνάν της Κίνας.

Δεκάδες τουρίστες εθεάθησαν να στέκονται στο χιόνι με ομπρέλες και αδιάβροχα, προσπαθώντας να πάνε στο πλάι για να έχουν την καλύτερη θέα πριν ξεσπάσει ο καυγάς.

Ο καυγάς φαίνεται να ξεκίνησε όταν ένας τουρίστας έριξε κατά λάθος κάποιον από την πλατφόρμα ύψους 4.681 μέτρων με αποτέλεσμα ο δεύτερος τουρίστας να χάσει την υπομονή του και να ρίξει μια γροθιά στο άτομο που ήταν μπροστά.

Καθώς το περιστατικό άρχισε να εξελίσσεται, άλλοι άρχισαν να εμπλέκονται στη δράση καθώς μάλωναν για το ποιος ήταν ο επόμενος στη σειρά για να τραβήξουν μια φωτογραφία στο σημείο selfie.

Συγκλονιστικά πλάνα κατέγραψαν τη στιγμή που οι τουρίστες άρχισαν να τσακώνονται για το καλύτερο σημείο για selfie στο βουνό Jade Dragon Snow, στην επαρχία Γιουνάν της ΚίναςΔεκάδες άλλοι περίμεναν σε κύκλο γύρω από την ομάδα που τσακώνονταν στη μέση, καθώς προσπαθούσαν να αποφύγουν τις μπουνιές.

Ο σωματικός καυγάς ξεκίνησε μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας με μια άλλη γυναίκα, μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Τα πλάνα δείχνουν ότι κάποιοι επισκέπτες προσπάθησαν να επέμβουν, αλλά η ομάδα ήταν έτοιμη να παλέψει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καυγάς σταμάτησε μόνο όταν το προσωπικό ασφαλείας που είχε τοποθετηθεί γύρω από το γραφικό σημείο τους απομάκρυνε.

Η αστυνομία αργότερα είπε ότι τα εμπλεκόμενα μέρη συμφιλιώθηκαν.

Το Jade Dragon Snow Mountain είναι ένα δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο, γνωστό για τη γραφική θέα και τα τελεφερίκ του.

Το περιστατικό προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στην εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης Weibo της Κίνας, όπου ορισμένοι χρήστες επέκριναν την ομάδα και άλλοι κορόιδευαν την κατάσταση.

Ένας χρήστης είπε: «Είναι πολύ ντροπή για ανθρώπους που έχουν χρήματα και ελεύθερο χρόνο».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Selena Gomez: Απάντησε κατηγορηματικά σε όσους υποστηρίζουν πως έχασε κιλά εξαιτίας του Justin Bieber

HerNewskl

Beyoncé: Μιλά για τον αγώνα της με την ψωρίαση

HerNews ka

Βασιλιάς Κάρολος: Ορκίζεται να υπηρετήσει «όσο καλύτερα μπορεί» την πατρίδα

HerNews ka