HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κατερίνα Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Δε γίνεται να είναι κάθε μέρα εδώ»

Τις τελευταίες έχουν ακουστεί πολλά για το μέλλον και τη συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Κάποιοι μάλιστα έκαναν λόγο και για λύση της συνεργασίας λόγω των συχνών εντάσεων που προκαλούνται στον «αέρα» της εκπομπής καθώς τις τελευταίες ημέρες ο Ανδρέας Μικρούτσικος απουσίαζε από το πλατό. Το πρωί της Τετάρτης 27/3 η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος και να βάλει «τέλος» σε όσα γράφονται για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την εκπομπή της, τονίζοντας ότι θέλει πάντα να μοιράζεται την αλήθεια με τους τηλεθεατές.

«Θέλω να είμαι ειλικρινής απέναντί σας, επειδή είμαι πάντα ειλικρινής μαζί σας, και καμιά φορά την έχω πληρώσει αυτή την ειλικρίνεια, αλλά θέλω να τα λέμε όλα εδώ. Επειδή διαβάζω, ακούω, ρωτάτε κιόλας. Ο Ανδρέας δεν έχει αποχωρήσει από την εκπομπή, ούτε έχει φύγει από την εκπομπή, ούτε έχει τσακωθεί με κανέναν από εμάς, ούτε με τη διοίκηση, ούτε με το κανάλι, με κανέναν. Όλα είναι μια χαρά», δήλωσε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση, ο Ανδρέας να αξιοποιηθεί και σε άλλα δυο πρότζεκτ, τα οποία δε ξέρω αν θα γίνουν στον Alpha, νομίζω όχι. Εδώ και καιρό ετοιμάζονται αυτά τα δυο πρότζεκτ, στα οποία είναι σημαντικός και δε θα αξιοποιηθεί μόνο μπροστά από τις κάμερες αλλά και σε ρόλο περιεχομένου. Θα τον βλέπετε εδώ κάποιες φορές την εβδομάδα ανάλογα τις δουλειές που έχει στην εταιρεία παραγωγής με τα άλλα δυο πρότζεκτ, τα οποία θα δείτε σύντομα στον τηλεοπτικό αέρα.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Επέστρεψε φορτσάτος και έδωσε ερωτικές συμβουλές στην Κατερίνα  Καινούργιου - «Άλλος πρέπει να κλαίει» - ZnewsΔεν αποφάσισε ο ίδιος να φύγει από καμία εκπομπή, ούτε εμείς αποφασίσαμε να φύγει από εδώ ο Ανδρέας. Θα είναι μαζί μας τις επόμενες ημέρες αλλά όπως καταλαβαίνετε, δε γίνεται να είναι κάθε μέρα εδώ, και μετά να είναι στην εταιρεία παραγωγής και να τρέχει άλλα δυο πρότζεκτ. Αυτή είναι η αλήθεια, θα τον δείτε τις επόμενες ημέρες, ρωτήστε και τον ίδιο και να μην ακούω σενάρια επιστημονικής φαντασίας», τόνισε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

Κλείνοντας η Κατερίνα Καινούργιου Ανέφερε: «Και πάντα ρε παιδιά, το κακό. Μπορεί να υπάρχει και κάτι όμορφο, να δείτε τον Ανδρέα σε κάτι διαφορετικό που να το θέλει και ο ίδιος περισσότερο. Γιατί ντε και καλά να γράψουμε κάτι αρνητικό; Παράλληλα θα το κάνει. Είναι μια απόφαση που έχει παρθεί εδώ και πολύ καιρό. Ο Ανδρέας έχει πολύ συγκεκριμένο ρόλο στην εκπομπή, είναι πολύ βοηθητικός, αλλά πόσα πράγματα να κάνει ο άνθρωπος ταυτόχρονα;».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Κοινωνία ώρα Mega»: Την Τετάρτη 24 Αυγούστου η πρεμιέρα στο MEGA

Her News

Γιώργος Κατσαούνης: Αθώος ο πρώην παίκτης του Survivor για την κατηγορία σεξουαλικής παρενόχλησης – «Το να έχεις μια τέτοια ρετσινιά είναι πολύ άσχημο»

HerNews ka

Άρτα: «Πριν ακόμα καλωσορίσουμε έναν ανθρωπάκο στη ζωή μας, τον αποχαιρετάμε» – Τι είπε η γυναίκα που θα βάφτιζε το 5,5 μηνών βρέφος

Her News b