HerNews.gr
Διεθνή

Beyoncé: Μιλά για τον αγώνα της με την ψωρίαση

Ακόμα και η Beyoncé έχει κακές μέρες για τα μαλλιά της.

«Έχω πολλές όμορφες αναμνήσεις συνδεδεμένες με τα μαλλιά μου. Η σχέση που έχουμε με τα μαλλιά μας είναι ένα τόσο βαθιά προσωπικό ταξίδι», είπε η σούπερ σταρ στο Essence σε μια νέα συνέντευξη που δημοσιεύτηκε την Κυριακή.

«Από την παιδική μου ηλικία στο κομμωτήριο της μητέρας μου μέχρι τον πατέρα μου που έβαζε λάδι στο τριχωτό της κεφαλής μου για τη θεραπεία της ψωρίασής μου — αυτές οι στιγμές ήταν ιερές για μένα», συνέχισε, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά ότι παλεύει με την ασθένεια.Η ΜπιγιονσέΗ ψωρίαση είναι μια χρόνια αυτοάνοση πάθηση του δέρματος που χαρακτηρίζεται από την υπερβολική παραγωγή κυτταρικών στρωμάτων, οδηγώντας σε κόκκινες  κηλίδες και κνησμούς σε διάφορα μέρη του σώματος, συχνά στο τριχωτό της κεφαλής, τα αγκώνα και τα γόνατα.

Παρόλο που δεν είναι μεταδοτική, η ψωρίαση μπορεί να προκαλέσει σημαντική δυσκολία στην καθημερινή ζωή και να επηρεάσει την ψυχολογική ευεξία του ατόμου που την πάσχει. Η αντιμετώπισή της περιλαμβάνει διάφορες θεραπευτικές επιλογές, όπως κρέμες, οραλία φάρμακα, φωτοθεραπεία και άλλες θεραπείες, με βάση το σοβαρότητα και την έκταση των συμπτωμάτων.Beyonce«Οι συζητήσεις στα σαλόνια ομορφιάς και τα κουρεία δημιουργούν μια αίσθηση κοινότητας για τους ανθρώπους που το βλέπουν ως μια υποχώρηση από την καθημερινή τους ζωή», συνέχισε η Beyoncé.

«Για αυτούς, είναι ένα μέρος για να νιώθουν όμορφα και να εκτονώνονται, να γελούν, να μοιράζονται μυστικά και να μεταδίδουν σοφία. Είναι η πιο συνεπής κοινοτική συγκέντρωση που έχουμε. Είναι τόσο σημαντικό που είναι ένα καταφύγιο».

Η συνέντευξη της Beyoncé στο Essence έρχεται μερικές εβδομάδες αφότου η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε τελικά ότι λανσάρει μια σειρά προϊόντων περιποίησης μαλλιών που ονομάζεται Cécred.

«Έτσι πήρα το τέλος του ονόματός μου, Cé και το έκανα την αρχή της λέξης “ιερό” για να δημιουργήσω το Cécred», μοιράστηκε.

«Από το κομμωτήριο της μητέρας μου, τις καθημερινές τελετουργίες με τον πατέρα μου και την πολυετή εμπειρία στην ανάπτυξη μιας σειράς περιποίησης μαλλιών, το ταξίδι ήταν ακριβώς αυτό: το Cécred».

Η ΜπιγιονσέΗ 32 φορές νικήτρια Grammy, η οποία κυκλοφόρησε δύο τραγούδια εμπνευσμένα από τη χώρα κατά τη διάρκεια του Super Bowl την περασμένη εβδομάδα, ανακοίνωσε αρχικά ότι εργαζόταν  σε μια μάρκα περιποίησης μαλλιών το 2023.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, σκέφτηκε την απόφασή της να σπάσει το Διαδίκτυο να κόψει τα μακριά μαλλιά της της σε pixie cut το 2013.

«Λατρεύω το πώς συνδέουμε ένα συγκεκριμένο χτένισμα με στιγμές στη ζωή μας, όπως εκείνη τη στιγμή με τα κοντά μαλλιά», θυμάται.

«Θυμάμαι την ημέρα που αποφάσισα να κόψω όλα μου τα μαλλιά. Δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο στυλ στο μυαλό μου. Δεν ήταν μια αισθητική επιλογή, αλλά ήταν μια πολύ μεγάλη συναισθηματική μεταμόρφωση που περνούσα».

BeyonceΠήρε την απόφαση σχεδόν ένα χρόνο μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού με τον σύζυγό της Jay-Z: Blue Ivy Carter.

«Τόσο μεγάλο μέρος της ταυτότητάς μου ως ερμηνευτή έχει συνδεθεί με τα μαλλιά που ρέουν. Το να κόψω τα μαλλιά μου επαναστάτησα ενάντια στο να είμαι αυτή η γυναίκα που η κοινωνία πιστεύει ότι πρέπει να είμαι», εξήγησε.

«Ήμουν νέα μητέρα και κάτι σχετικά με την απελευθέρωση του να γίνω μητέρα με έκανε να θέλω απλώς να τα παρατήσω όλα αυτά. Ήταν μια φυσική αναπαράσταση του ότι απέρριπτα τις προσδοκίες που μου είχαν βάλει. Απλώς ήθελα να το σβήσω», παραδέχτηκε η Beyoncé.

Beyoncé: Ανακοίνωσε το νέο άλμπουμ της με τραγούδια κάντρι και «έριξε» το ίντερνετ

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Adele: Αποκάλυψε ότι κατέρρευσε στα παρασκήνια – «Μου σήκωσαν ολόκληρο το σώμα από το πάτωμα»

HerNews ka

Kylie Jenner – Timothée Chalamet: Το τρυφερό φιλί τους στις Χρυσές Σφαίρες

HerNews ka

Shakira: Κατέληξε σε συμφωνία με τους Ισπανούς εισαγγελείς την πρώτη ημέρα της δίκης για φορολογική απάτη

HerNews ka