HerNews.gr
Διεθνή

Σάρα Φέργκιουσον: Είναι «γεμάτη θαυμασμό» για την Κέιτ Μίντλετον καθώς και οι δύο μάχονται με τον καρκίνο

Η Σάρα Φέργκιουσον, η οποία διαγνώστηκε με τη «χειρότερη μορφή» καρκίνου του δέρματος νωρίτερα φέτος, προσέφερε την υποστήριξή της στην Κέιτ Μίντλετον λίγες μέρες αφότου η πριγκίπισσα ανακοίνωσε τη δική της διάγνωση καρκίνου.

«Όλες οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι με την πριγκίπισσα της Ουαλίας καθώς ξεκινά τη θεραπεία της», έγραψε η Φέργκιουσον, η πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Άντριου, στο Instagram τη Δευτέρα. «Ξέρω ότι θα περιβάλλεται από την αγάπη της οικογένειάς της και όλοι προσεύχονται για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Συνέχισε, «Ως κάποια που έχει αντιμετωπίσει τις δικές της μάχες με τον καρκίνο τους τελευταίους μήνες, είμαι γεμάτη θαυμασμό για τον τρόπο που μίλησε δημόσια για τη διάγνωσή της και ξέρω ότι θα κάνει τεράστιο καλό στην ευαισθητοποίηση».

Η Σάρα Φέργκιουσον ολοκλήρωσε το μήνυμά της ενθαρρύνοντας τους ακόλουθούς της να δώσουν στην Κέιτ Μίντλετον «χρόνο, χώρο και ιδιωτικότητα για να θεραπευτεί».

Η 64χρονη επιβεβαίωσε τον Ιανουάριο ότι «διαγνώστηκε με κακοήθη μελάνωμα» αφού οι δερματολόγοι αφαίρεσαν και εξέτασαν αρκετούς από τους σπίλους της.

Ενώ ένας από τους σπίλους αποδείχθηκε καρκινικός, δεν είναι σαφές εάν θα χρειαστεί να υποβληθεί σε πρόσθετη θεραπεία.

Αν και αργότερα η Φέργκιουσον παραδέχτηκε ότι η δεύτερη διάγνωση με καρκίνο προκάλεσε «σοκ», διαβεβαίωσε τους ακόλουθούς της ότι παρέμενε σε «καλή διάθεση».Ανακοίνωση διάγνωσης καρκίνου της Κέιτ ΜίντλετονΗ είδηση ​​ήρθε μόλις έξι μήνες αφότου η Δούκισσα του Γιορκ υποβλήθηκε σε μαστεκτομή για τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού.

Εν τω μεταξύ, η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι διαγνώστηκε με μια άγνωστη μορφή καρκίνου στις αρχές του 2024.

Η μητέρα τριών παιδιών προκάλεσε ανησυχία αφού ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο του 2024 ότι είχε υποβληθεί σε προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιά και δεν θα επέστρεφε στα δημόσια καθήκοντά της παρά μόνο μετά το Πάσχα.

Τους μήνες που ακολούθησαν, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξέσπασαν με άγριες φήμες για το πού βρίσκεται η Μίντλετον –  που την ώθησαν να μοιραστεί τη διάγνωσή της.

«Τον Ιανουάριο, υποβλήθηκα σε μεγάλη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά στο Λονδίνο και εκείνη την εποχή, θεωρήθηκε ότι η κατάστασή μου δεν ήταν καρκινική», αποκάλυψε σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στο Instagram. «Η επέμβαση ήταν επιτυχής».

«Ωστόσο, οι εξετάσεις μετά την επέμβαση διαπίστωσαν ότι υπήρχε καρκίνος. Ως εκ τούτου, η ιατρική μου ομάδα με συμβούλεψε να υποβληθώ σε ένα πρόγραμμα προληπτικής χημειοθεραπείας και τώρα βρίσκομαι στα αρχικά στάδια αυτής της
θεραπείας».Ανακοίνωση διάγνωσης καρκίνου της Κέιτ ΜίντλετονΗ Κέιτ Μίντλετον και ο σύζυγός του, πρίγκιπας Ουίλιαμ, αποφάσισαν τελικά να κρατήσουν τη διάγνωση «σοκ» για τον εαυτό τους για χάρη της «νεαρής οικογένειάς» τους.

«Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό πήρε χρόνο», εξήγησε η μητέρα τριών παιδιών. «Μου πήρε χρόνο για να συνέλθω από μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση για να ξεκινήσω τη θεραπεία μου. Αλλά, το πιο σημαντικό, μας πήρε χρόνο  για να εξηγήσουμε τα πάντα  στον George, τη Charlotte και τον Louis με τρόπο που τους ταιριάζει και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα είμαι καλά».

Αν και είναι «καλά» και «δυναμώνει κάθε μέρα», η Κέιτ Μίντλετον ζήτησε από τους βασιλικούς θαυμαστές να σεβαστούν την ιδιωτικότητά της καθώς τελειώνει τη χημειοθεραπεία.

Μάλιστα, η πενταμελής οικογένεια φέρεται να πέταξε με ελικόπτερο από το Adelaide Cottage στο Windsor στο Anmer Hall στο Norfolk το Σάββατο για μια εβδομαδιαία απόδραση.

Σύμφωνα με το Entertainment Tonight, η οικογένεια σχεδιάζει να μείνει στην ιδιοκτησία της στο Sandringham Estate εν μέσω των πασχαλινών διακοπών των παιδιών.

Κέιτ Μίντλετον: «Συγκινημένη από τα μηνύματα συμπαράστασης» – Τι δήλωσε εκπρόσωπος του παλατιού

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Madonna: Περνάει “κρίση αυτοπεποίθησης” μετά το σάλο που ξέσπασε για την εμφάνιση της στα Grammys-Αναγκάστηκε να χωρίσει

HerNews ka

Πάφος: Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου της Λέσια – Ατύχημα & όχι δολοφονία σύμφωνα με ιατροδικαστή

HerNews ka

Pete Davidson – Emily Ratajkowski: Το “πηγαίνουν σοβαρά” μετά από ένα μήνα που βγαίνουν ραντεβού

HerNews ka