HerNews.gr
Beauty

Selena Gomez: Το μανικιούρ της “Fairy Wings” είναι η επιτομή της άνοιξης

Η Selena Gomez κάνει σίγουρα από τα πιο εντυπωσιακά μανικούρ. Έχοντας στο πλευρό της τον καλλιτέχνη νυχιών Tom Bachik, η ηθοποιός δημιουργεί συνεχώς μεταβαλλόμενες εμφανίσεις – άλλοτε διασκεδαστικές, μερικές φορές απλές, μερικές φορές λίγο και από τα δύο – που είναι εύκολο να τις αντιγράψουμε αλλά πάντα συναρπάζουν.

Σκεφτείτε τα αστραφτερά ροζ, τα chunky γαλλικά μανικιούρ και τα παλιά κόκκινα του Χόλιγουντ, τα οποία αντικαταστάθηκαν από το επόμενο καλύτερο στυλ πριν καν κλείσετε ραντεβού για να αντιγράψετε το τελευταίο.

Λοιπόν, είστε έτοιμοι για την τελευταία εξέλιξη στο έπος του μανικιούρ της Selena Gomez; Ενώ ανακοίνωσε το νέο της Rare Beauty Soft Pinch Luminous Powder Blush στις 25 Μαρτίου, η τραγουδίστρια του «Love On» έδειξε ένα μεσαίου μήκους, στρογγυλεμένο, όμορφο σε ανοιχτό ροζ μανικιούρ.Selena Gomez applying blushΣε μια ανάρτηση “get the look” που δημοσιεύτηκε την ίδια μέρα, ο Bachik μοιράστηκε την ακριβή απόχρωση που χρησιμοποίησε για την εμφάνιση. «Χρησιμοποιούσα  τα εργαλεία Tweezerman για την τέλεια προετοιμασία και το Apres Nails Official στο Fairy Wings για ένα κομψό απαλό ροζ χρώμα», έγραψε, μοιράζοντας τον ενθουσιασμό του για την κυκλοφορία των νέων ρουζ στις 28 Μαρτίου.Η Selena Gomez εφαρμόζει ρουζ Rare BeautyΤο Fairy Wings είναι μια καθαρή απόχρωση, οπότε πρέπει να υποθέσουμε ότι ο καλλιτέχνης χρησιμοποίησε πολλές στρώσεις για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το όνομα ταιριάζει απόλυτα με το αιθέριο, λαμπερό φινίρισμα του νέου προϊόντος.

Ένας λαμπερός συνδυασμός του αγαπημένου Soft Pinch Liquid Blush και του Positive Light Silky Touch Highlighter της μάρκας , οι νέες πούδρες θα είναι διαθέσιμες σε έξι χρώματα: light warm pink Cheer, nude mauve Hope, cool pink Happy, muted peach Joy, mauve maroon Truth και terracotta Love.

«Ήθελα να αποτυπώσω τον τρόπο που φαινόμαστε όταν ακτινοβολούμε με αυτοπεποίθηση, και αυτό κάνει ακριβώς αυτό. Συνδυάζει το χρώμα του Soft Pinch και τη γυάλινη λάμψη του Positive Light για να πάρουμε το καλύτερο και από τους δύο κόσμους σε μια σκόνη», έγραψε η Selena Gomez ανακοινώνοντας τη νέα της κυκλοφορία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez)

Kylie Jenner: Επέστρεψε στο συνηθισμένο extra μανικιούρ της με την πιο hot τάση για την Άνοιξη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

MTV Video Music Awards 2022: Οι 5+1 πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς

HerNewskl

Blow out: Το signature χτένισμα της Jennifer Lopez- Αυτά είναι τα 4 βήματα να το αποκτήσεις!

HerNewskl

Εσύ τι μανικιούρ θα επιλέξεις για την Άνοιξη;

Her News b