HerNews.gr
Beauty

Kylie Jenner: Επέστρεψε στο συνηθισμένο extra μανικιούρ της με την πιο hot τάση για την Άνοιξη

Fish Lips: Η τάση στα χείλη που φέρνει η Kylie Jenner

Είναι αστείο τώρα να πιστεύεις ότι για ένα διάστημα, ποτέ δεν ήξερες τι χρώμα θα ήταν τα μαλλιά της Kylie Jenner . Αν και τώρα την εντοπίζουμε σχεδόν πάντα με τα κλασικά jet black waves της, όταν ήταν King Kylie, ήταν πάντα κάτι καινούργιο…ξανθό, ροζ, μπλε κλπ.

Πρόσφατα, φαίνεται ότι η Kylie Jenner ένιωθε νοσταλγία για την εποχή της το 2014. Πρώτα, δοκίμασε τα παστέλ ροζ μαλλιά της και τώρα έχει ένα νέο φλογερό κόκκινο χτένισμα που συνδύασε με ασορτί κόκκινα νύχια.

Στις 18 Μαρτίου, το brand της Jenner’s Kylie Cosmetics , δημοσίευσε μια φωτογραφία της σταρ με νέα εμφάνιση. Στο επίκεντρο δεν ήταν μόνο η ακραία —αλλά σαφώς προσωρινή— αλλαγή των μαλλιών της, αλλά και το λαμπερό ντύσιμό της και τα εξίσου φανταχτερά νύχια της. Η Kylie Jenner με νέα κερασιά κόκκινα κτυπήματα και ασορτί νύχια σε κόκκινο χρωμίουΠρέπει να μιλήσουμε πρώτα για τα μαλλιά. Πίσω στην εποχή του Snapchat, είχαμε δει την Kylie με κόκκινα μαλλιά περισσότερες φορές από όσες μπορούσαμε να μετρήσουμε – σκούρο βυσσινί, παστέλ κόκκινο και ginger, για να αναφέρουμε μερικές.

Ωστόσο, από όλα τα κόκκινα χρώματα στα μαλλιά που έκανε, οι αφέλειες δεν εμφανίστηκαν ποτέ. Kylie jenner in a red dress and brown hairΣτην τρέχουσα έντονο κόκκινο κερασί απόχρωση , τα μαλλιά της Kylie έφταναν μέχρι κάτω από το στήθος της. Επίσης, φυσικά, φτιάχνοντας το ίδιο ίσια τις αφέλειές της. Οι νέες ψεύτικες αφέλειες της Jenner ήταν κομψές και είχαν πολλά μήκη. 

Εξακολουθούσε να δείχνει το μεγαλύτερο μέρος του μετώπου της, μερικά σκέλη έφτασαν μέχρι τις βλεφαρίδες της και μερικά έμειναν πάνω από τα φρύδια της. 

Για να ταιριάζει με τη νέα κόκκινη απόχρωση, η Jenner μετέφερε το χρώμα στα νύχια της σε μια ποικιλία chrome. Με μεσαίου μήκους, τετράγωνα νύχια, κάθε ένα από τα άκρα των δακτύλων της ταίριαζε με το ίδιο βαθύ κόκκινο χρώμα των μαλλιών της.

Λίγο πιο σκούρο από το χρώμα των μαλλιών και του ντυσίματός της, έγινε ακόμα πιο έντονο με την προσθήκη κόκκινου chrome στην κορυφή. Το αντανακλαστικό φινίρισμα έκανε το βερνίκι να φαίνεται πιο καστανό παρά κόκκινο, αλλά τα vibes ταίριαζαν απόλυτα με το υπόλοιπο look της.Η Kylie Jenner με ροζ μαλλιά της εποχής της βασιλιάς KylieΗ Kylie Jenner ολοκλήρωσε το κεράσι σύνολό της με ένα μπαντό στο ίδιο χρώμα με τα μαλλιά της, ένα τσόκερ και, φυσικά, με λίγο κόκκινο μακιγιάζ. Η σταρ τόνισε τα χείλη της με ένα κερασί χρώμα, φέρνοντας επίσης μια παρόμοια απόχρωση στα μάγουλά της για ένα όμορφο χρώμα.

Kylie Jenner: Κυκλοφόρησε το πρώτο της άρωμα – Όλα όσα γνωρίζουμε

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βίκυ Καγιά: Tόλμησε την πιο chic παραλλαγή του καρέ κουρέματος

HerNewskl

Demi Lovato: H ριζική αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της!

HerNewskl

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έκανε το πιο ανοιξιάτικο μακιγιάζ που έχουμε δει

HerNewskl