HerNews.gr
Rainbow

Francesca Farago: Έγκυος η παίκτρια του “Too Hot To Handle” – Περιμένει το πρώτο της παιδί με τον τρανς αρραβωνιαστικό της

Η Francesca Farago και ο αρραβωνιαστικός της, Jesse Sullivan, επεκτείνουν την οικογένειά τους.

Η πρώην παίκτρια του “Too Hot to Handle” και η τρανς TikToker μοιράστηκαν σε κοινή ανακοίνωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ορατότητας Τρανς ότι είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί μαζί.

«Θέλαμε να πάρουμε αυτή την ξεχωριστή μέρα για να γιορτάσουμε αυτό το εκπληκτικό ορόσημο με όλους εσάς», έγραψαν την Κυριακή μαζί με μια φωτογραφία από το θετικό τεστ εγκυμοσύνης της Francesca Farago. «Σας φέραμε μαζί μας στην ήττα, οπότε ανυπομονούσαμε να σας φέρουμε μαζί για τη νίκη».

Η Φραντσέσκα Φάραγκο και ο Τζέσι Σάλιβαν κοιτάζουν ένα τεστ εγκυμοσύνης

διάσπαρτες φωτογραφίες polaroid της francesca farago και του jesse sullvan και θετικό τεστ εγκυμοσύνης

Η Φραντσέσκα Φάραγκο και ο Τζέσι Σάλιβαν φιλιούνταιΗ σταρ του ριάλιτι, 29 ετών, είπε ότι είναι «ακόμα πολύ πρόσφατα έγκυος» και σημείωσε ότι αυτή και ο Sullivan είναι τόσο ενθουσιασμένοι που έχουν τον Arlo ως το «πιο κουλ μεγαλύτερο αδερφάκι», αναφερόμενος στο 15χρονο παιδί του Sullivan.

«ΑΧ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!» πρόσθεσε.

Ο Sullivan σχολίασε στην ανάρτηση: «Επιτέλους την άφησα έγκυο! Τόσο ενθουσιασμένος που θα γίνω μπαμπάς σε περισσότερους ανθρώπους που αλλάζουν τον κόσμο!».Η francesca farago και ο jesse sullivan φιλιούνται κρατώντας ένα σκυλίΟ Τζέσι Σάλιβαν κάνει ένεση στη Φραντσέσκα ΦάραγκοΟ Sullivan μοιράστηκε επίσης ένα βίντεο TikTok σε συνδυασμό με την ανακοίνωση που περιγράφει λεπτομερώς το ταξίδι του ζευγαριού για να συλλάβει μέσω της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Τα κλιπ δείχνουν τη Farago να κάνει ενέσεις στον εαυτό της και να υποβάλλεται σε διάφορες διαδικασίες ως μέρος της διαδικασίας.

«Είμαστε έγκυος! Ήταν πολύ δύσκολο να φτάσουμε εδώ, αλλά νιώσαμε ότι η TDOV [Ημέρα ορατότητας των τρανσέξουαλ] ήταν η τέλεια μέρα για να σας αφήσουμε να μπείτε στη γιορτή μας», έγραψε ο Sullivan στη λεζάντα του βίντεο.

«Είμαι τόσο περήφανος για τη @Francesca Farago που παλεύει για να φτάσει εδώ και την ερωτεύομαι περισσότερο κάθε μέρα».

Η Φραντσέσκα Φάραγκο σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου

Η πρώην παίκτρια του Netflix είπε αποκλειστικά στο Page Six τον Οκτώβριο του 2023 ότι η εξωσωματική γονιμοποίηση ήταν «πολύ πιο επιβαρυντική ψυχικά και σωματικά από ό,τι φανταζόταν κάποιος από τους δύο».

Ο Sullivan, ο οποίος «έχει πάρει τεστοστερόνη για τέσσερα χρόνια», επέλεξε να σταματήσει την ορμονοθεραπεία του εν μέσω των ενέσεων εξωσωματικής γονιμοποίησης επειδή «ήθελε να δώσει στον εαυτό του την καλύτερη ευκαιρία».

«Είναι εξαιρετικά δύσκολο για την ψυχική σου υγεία. Τρελαίνεσαι, νιώθεις απαίσια, είσαι κουρασμένος, είσαι φουσκωμένος, νιώθεις κατάθλιψη κατά κάποιον τρόπο», θυμάται η Farago.

@jessesulli We’re pregnant! Its been such a struggle to get here, but we felt like TDOV was the perfect day to let you all in on our celebration 👶🏻👶🏻. Im so proud of @Francesca Farago ♬ To Our Daughter (Lullaby) – My Best Friend Jacob

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νίκος Αποστολόπουλος: “Ήμουν γυμνός στη βεράντα μου στο Παρίσι με -10°C, λόγω… έρωτα!”

Her News

Κάνε ότι κοιμάσαι: Το παθιασμένο φιλί συμφιλίωσης του Μάκη και του Στάθη για το φινάλε της σειράς

HerNews ka

Γκέι ζευγάρι ανέβασε φωτογραφίες στα social media και αυτοκτόνησε – «Happy End» έγραψαν στη λεζάντα…

Her News