HerNews.gr
Ζώδια

Ανάδρομος Ερμής Απριλίου: Δείτε πως θα σας επηρεάσει με βάση το ζώδιό σας

Ανάδρομος Ερμής, είναι εκείνη η εποχή του χρόνου που κάνει τους πάντες να αισθάνονται περίεργα επειδή η συχνά επίφοβη πλανητική κίνηση ξεκινά την 1η Απριλίου φέτος, συμπίπτοντας κατά σύμπτωση με την Πρωταπριλιά.

Ένα ανάδρομο συμβαίνει όταν ένας πλανήτης φαίνεται να κινείται προς τα πίσω στον ουρανό, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε περιόδους σύγχυσης, καθυστέρησης και απογοήτευσης. Ωστόσο, αυτό το συμβάν είναι απλώς μια οπτική ψευδαίσθηση από το πλεονέκτημά μας στη Γη καθώς οι πλανήτες στην πραγματικότητα δεν κινούνται προς τα πίσω).

Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος περίπου τρεις με τέσσερις φορές το χρόνο, συχνότητα μεγαλύτερη από οποιονδήποτε άλλο πλανήτη. Όσο για το επερχόμενο γεγονός προβλέπεται να είναι «φλογερό» με εφέ που θα διαρκέσουν έως τις 25 Απριλίου (και για κάποιους, ακόμη και τον Μάιο του 2024)! Ο Κριός είναι το ζώδιο που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος αυτή την άνοιξη, κάτι που είναι πιθανό να φέρει σύγχυση στο πώς επιδιώκουμε τα πάθη, τους στόχους και τις προσπάθειές μας. 

Για να μάθετε τι μπορεί να σημαίνει για εσάς ο ανάδρομος Ερμής της Άνοιξης με βάση το ζώδιό σας, διαβάστε παρακάτω!

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)Σύμβολο Κριού σε πολύχρωμο φως φόντουΕτοιμαστείτε για τη μεγαλύτερη δοκιμασία. Το τεστ της υπομονής, δηλαδή — γι’ αυτό πρέπει να σκεφτείτε πώς μπορείτε να αποσυνδέσετε και να εξασκήσετε την προσοχή γύρω από αυτό το ανάδρομο. Ο Ερμής θα προκαλέσει κάθε είδους δράμα στο ζώδιό σας, το οποίο θα προκαλέσει προκλήσεις και εμπόδια σε σχέση με κάθε έργο, σχέδιο ή επιθυμία που έχετε στο μυαλό σας. Αντί να πολεμάτε το ρεύμα, πηγαίνετε με το ρεύμα! Τίποτα δεν θα προχωρήσει τώρα, άρα είναι καλύτερο να χαλαρώσετε.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Σύμβολο Ταύρου σε πολύχρωμο φως φόντουΘα χρειαστεί να εστιάσετε στην ψυχική σας υγεία. Αυτή η ανάδρομη περίοδος του Ερμή μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ότι το άγχος, η απογοήτευση και η ανασφάλειά σας είναι παντού. Μυστικά, κρυφοί εχθροί και άλυτες καταστάσεις μπορεί να σας στοιχειώνουν. Προσπαθήστε να απελευθερώσετε αυτό που σας εμποδίζει να προχωρήσετε.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Σύμβολο Διδύμων σε πολύχρωμο φως φόντουΥπομονή Δίδυμε, ο πλανητικός κυβερνήτης σου πάει ανάδρομος! Η φαινομενική πλανητική κίνηση του Ερμή θα φέρει αταξία στις φιλίες, την κοινωνική ζωή και το δίκτυό σας. Μπορεί να συμβεί κακή επικοινωνία με ανθρώπους που γνωρίζετε και μπορεί να προκύψει δράμα. Από την άλλη, οι παλιοί φίλοι και οι φλόγες μπορεί να  επιστρέψουν και αυτό το διάστημα. Εάν θέλετε να επανενωθείτε με οποιονδήποτε, κάντε το τώρα γιατί θα μπορούσατε να απολαύσετε την επανασύνδεση.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Σύμβολο του καρκίνου σε ένα πολύχρωμο φως φόντουΘα θέλετε να αγωνιστείτε σε θέματα δουλειάς, αλλά θα χρειαστεί να κάνετε δύο βήματα προς τα πίσω πριν το κάνετε. Ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει καταιγίδες στην καριέρα και τα επαγγελματικά σας έργα. Οι καθυστερήσεις, οι συγκρούσεις με ένα αφεντικό ή οι προκλητικές ειδήσεις γύρω από τις φιλοδοξίες σας, η επιτυχία ή η δημόσια αναγνώριση θα μπορούσαν να εκδηλωθούν. Μην ξεκινάτε νέα έργα, θα αποτύχουν. Σκεφτείτε να αναθεωρήσετε τα σχέδιά σας και να τα τελειοποιήσετε.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Σύμβολο Λέων σε ένα πολύχρωμο φως φόντουΤο σύμπαν σας ενθαρρύνει να διευρύνετε την προοπτική σας, αλλά αντίθετα μπορεί να παρατηρήσετε ότι αναθεωρείτε παλιά οράματα, ιδεολογίες και πρόοδο τώρα μερικοί από εσάς μπορεί ακόμη και να αντιμετωπίζετε κάποιες «απογοητεύσεις» γύρω από ακαδημαϊκά θέματα ή νομιμότητα. Κάτι είναι προς αναθεώρηση. Εάν μπορείτε να ξαναεπισκεφτείτε παλιούς προορισμούς ή συναδέλφους, να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ενέργεια με θετικό τρόπο.

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Σύμβολο της Παρθένου σε ένα πολύχρωμο φως φόντου Η ανάδρομη φάση του Ερμή ανακατεύει το δοχείο σε όλα τα επίπεδα στο πλαίσιο της συνεργασίας.Θα νιώσετε ότι μια σημαντική σύνδεση δεν είναι ισορροπημένη. Μπορεί να έχετε προβλήματα εμπιστοσύνης ή κοινής χρήσης. Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει απογοήτευση σε περιουσιακά στοιχεία ή επενδύσεις, καθώς και καθυστερήσεις σχετικά με χρέη, πληρωμές ή διακανονισμούς.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Σύμβολο Ζυγού σε πολύχρωμο φως φόντουΉρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις την αλήθεια στις σχέσεις σου, Ζυγέ! Η ανάδρομη περίοδος του Ερμή της Άνοιξης θα φέρει σύγχυση και κακή επικοινωνία στις συνεργασίες και τις σχέσεις σας. Αυτό μπορεί να φέρει τριβές ή να σας κάνει να αναρωτιέστε γιατί δεν είστε στην ίδια σελίδα. Αυτός ο ανάδρομος Ερμής μπορεί ακόμη και να φέρει πίσω έναν παλιό συνεργάτη στην επιχείρηση ή την αγάπη σε εσάς. Αν θέλετε να επανασυνδεθείτε με κάποιον, χρησιμοποιήστε το χρόνο τώρα.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)

Σύμβολο του Σκορπιού σε ένα πολύχρωμο φως φόντου

Αυτός ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει πονοκεφάλους σε θέματα εργασίας και απασχόλησης. Μπορεί να αισθανθείτε σύγχυση με τους συναδέλφους ή με τα έργα και τις ευθύνες. Εάν θέλετε να επανασυνδεθείτε με έναν παλιό εργοδότη, να το κάνετε τώρα. Θα μπορούσατε να αναθεωρήσετε μια πρόκληση σχετικά με τις ρουτίνες σας, τη σωματική υγεία ή ακόμα και ένα κατοικίδιο. 

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)Σύμβολο Τοξότη σε ένα πολύχρωμο φως φόντουΘα δείτε κάθε είδους σύγχυση γύρω από τα ραντεβού, τα πάθη και τη δημιουργικότητά σας, ακόμη και δράματα γύρω από έναν πρώην. Αν γνωρίζεις τυχαία νέα άτομα, μπορεί να σου κάνουν ξαφνικά ghosting ή ο εραστής σου να κάνει δεύτερες σκέψεις. Μια πρώην, παλιά σχέση ή παλιός έρωτας θα μπορούσε ακόμη και να βρεθεί στο δρόμο σας. Εάν θέλετε να επανασυνδεθείτε με κάποιον, να το κάνετε τώρα. Το έχεις!

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)

Σύμβολο Αιγόκερω σε ένα πολύχρωμο φως φόντουΝα γνωρίζετε ότι ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να φέρει σύγχυση στο σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα και τις οικιακές σας υποθέσεις. Αν βρίσκεστε σε διαδικασία μετακόμισης ή ανακαίνισης, θα αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις και απογοητεύσεις. Εκτός από την κατοικία, θα μπορούσατε επίσης να νιώσετε ότι εμφανίζονται απογοητεύσεις με τους συγγενείς ή τους γονείς σας.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)

Σύμβολο Υδροχόου σε πολύχρωμο φως φόντουΗ ζωή θα μπορούσε να μοιάζει με κυκλώνα τώρα, Υδροχόε, καθώς το μυαλό σου θα είναι σπειροειδής! Ο ανάδρομος Ερμής της Άνοιξης μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε σύγχυση σχετικά με τις ιδέες, τις απόψεις και τα σχέδιά σας. Αυτός ο ανάδρομος Ερμής θα μπορούσε να προκαλεί εμπόδια γύρω από ταξίδια ή συμβόλαια.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Σύμβολο Ιχθύων σε ένα πολύχρωμο φως φόντουΠρόσεξε τα λεφτά σου, Ιχθύ! Ετοιμαστείτε να βιώσετε πολλές καθυστερήσεις, απογοητεύσεις και δράμα γύρω από τα έσοδα και τα οικονομικά σας. Αυτό μπορεί να φέρει μεγάλο άγχος. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τριπλοτσεκάρει όλα τα έξοδα και τις συναλλαγές σας.

Η πιο τυχερή μέρα του μήνα κάθε ζωδίου για τον Απρίλιο του 2024

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νέα Σελήνη–Έκλειψη σήμερα, 10/06 στους Διδύμους

Her News b

Έκλειψη Ηλίου 2024: Πώς μπορεί να σας επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιό σας;

HerNews ka

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 21 έως 27 Νοεμβρίου

HerNewskl