HerNews.gr
Διεθνή

Κέιτ Μίντλετον – Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Απουσίαζαν από την Πασχαλινή λειτουργία

Η Κέιτ Μίντλετον παρέλειψε την ετήσια λειτουργία του Πάσχα την Κυριακή, καθώς συνεχίζει να παλεύει με τον καρκίνο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν παρευρέθηκε στην εκδήλωση στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ μαζί με μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, καθώς και τα τρία παιδιά του ζευγαριού, ο πρίγκιπας Τζορτζ, 10, η πριγκίπισσα Σάρλοτ, 8, και ο πρίγκιπας Λούις, 5 ετών, ήταν επίσης απόντες καθώς η πενταμελής οικογένεια αναμενόταν να κάνει μια ιδιωτική γιορτή στην κατοικία τους στο Anmer Hall στο Νόρφολκ.Η Κέιτ Μίντλετον κάθεται σε ένα παγκάκι.Δεν είναι σαφές πότε θα εμφανιστεί η Κέιτ Μίντλετον μετά από τα συνεχιζόμενα προβλήματα υγείας της. Ωστόσο, προτού ανακοινώσει τη διάγνωσή της σε βίντεο που κοινοποιήθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα, το παλάτι είπε ότι είναι «απίθανο να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντα» μέχρι μετά το Πάσχα.

Η τελευταία της δημόσια εμφάνιση ήταν τα Χριστούγεννα του 2023 καθώς παρευρέθηκε στην πρωινή λειτουργία με την οικογένειά της.

Εν μέσω ενός καταιγισμού εξωφρενικών θεωριών συνωμοσίας σχετικά με την απουσία της από τα βασιλικά καθήκοντα, η Μίντλετον αποκάλυψε στις 22 Μαρτίου ότι βρίσκεται στα πρώτα στάδια της χημειοθεραπείας αφού διαγνώστηκε με καρκίνο.

Η Κέιτ Μίντλετον περπατά με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.Δεν αποκάλυψε τη σοβαρότητα του καρκίνου ή τον τύπο καρκίνου που είχε εκείνη τη στιγμή.

Σε ένα επίσημο βίντεο, η 42χρονη —η οποία υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιά τον Ιανουάριο— είπε ότι η είδηση ​​«προκάλεσε τεράστιο σοκ» για εκείνη και την οικογένειά της.

«Ο Ουίλιαμ και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για χάρη της νεαρής οικογένειάς μας», είπε, εξηγώντας ότι ήθελαν να πουν στα παιδιά τους τα νέα πριν γίνουν γνωστά στο κοινό.

«Είμαι καλά και γίνομαι όλο και πιο δυνατή κάθε μέρα εστιάζοντας στα πράγματα που θα με βοηθήσουν να γιατρευτώ, στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα μου», συνέχισε, προσθέτοντας ότι ο Ουίλιαμ ήταν «μεγάλη πηγή παρηγοριάς και σιγουριάς».

Ενώ το βασιλικό ζεύγος απουσίαζε από τις εορταστικές εκδηλώσεις της Κυριακής, ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄ —ο οποίος επίσης δίνει μάχη με τον καρκίνο από τον Φεβρουάριο— έκανε την πρώτη του σημαντική εμφάνιση μετά τη διάγνωσή του στη λειτουργία. 

Ο 75χρονος Βρετανός μονάρχης φαινόταν να έχει καλή διάθεση καθώς παρευρέθηκε στη λειτουργία με τη σύζυγό του, βασίλισσα Καμίλα, 76 ετών.

Οι φωτογραφίες έδειχναν το ζευγάρι να χαιρετά τα πλήθη.

Ο πρίγκιπας Άντριου και η πρώην σύζυγός του, Σάρα Φέργκιουσον, καθώς και ο Πρίγκιπας Εδουάρδος και η σύζυγός του, Δούκισσα Σόφι και η πριγκίπισσα Άννα ήταν επίσης παρόντες στην κυριακάτικη λειτουργία.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Γιατί απουσίαζε από το βίντεο διάγνωσης καρκίνου της Κέιτ Μίντλετον;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πρίγκιπας Χάρι: «Τρώει πόρτα» από τη στέψη του Καρόλου λόγω του βιβλίου

HerNews ka

Τα Μπούνγκα – Μπούνγκα πάρτυ που σημάδεψαν τον Μπερλουσκόνι: Σεξ, όργια και διαφθορά

Her News

Bella Hadid: Μαζί με την Naomi Campbell στο Emigre Fashion Exhibit στο Κατάρ

HerNews ka