HerNews.gr
Social News

Ανεβάζει περισσότερο τη θερμοκρασία ο Ντέιβιντ Μπέκαμ: Δείτε τον να γυμνάζεται

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ συνεχίζει την προπόνησή του! Ο πρώην ποδοσφαιριστής, 48 ετών, μοιράστηκε μια ματιά στο πώς παρέμεινε σε φόρμα όλα αυτά τα χρόνια σε μια νέα ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο κλιπ, βλέπουμε τον Ντέιβιντ Μπέκαμ χωρίς πουκάμισο να κάνει ένα σετ έλξης φορώντας μίνιμαλ ρούχα.

Ο συνιδιοκτήτης της Inter Miami CF συνέχισε τη δυναμική του στο γυμναστήριο με ένα πορτοκαλί σορτς, μαύρες κάλτσες και έντονα πορτοκαλί παπούτσια τένις. 

Αυτός και η σύζυγός του, Βικτόρια Μπέκαμ , δημοσιεύουν συχνά τις ρουτίνες προπόνησής τους από τον χρόνο που προπονούνταν μαζί, αν και η σχεδιάστρια μόδας, ήταν ελαφρώς ακίνητη από τότε που έσπασε το πόδι της σε ένα ατύχημα στο γυμναστήριο τον Φεβρουάριο. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham)

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η ποπ σταρ χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δείξει πώς ο σύζυγός της την βοήθησε μετά το ατύχημά της.

«Το καλύτερο δώρο που μου αγόρασε ο άντρας μου!!!» έγραψε σε μια φωτογραφία του Instagram Story όπου ποζάρει σε ένα ειδικό σκούτερ.Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ κατασκεύασε τη γυναίκα της Βικτώρια ένα σκούτερ για το σπασμένο πόδι τηςΣε άλλη ανάρτηση στο Story της, έδειξε τον Ντέιβιντ να συναρμολογεί το σκούτερ καθώς πρόσθεσε μερικές ειδικές αναβαθμίσεις, όπως ένα καλάθι, μια ποτηροθήκη και ένα κουδούνι. Η Βικτόρια αστειεύτηκε ότι μπορούσε να «αυξήσει αρκετά την ταχύτητα». 

Ο Ντέιβιντ εμφανίστηκε πρόσφατα στο This Life of Mine του SiriusXM με τον James Corden , όπου αποκάλυψε πώς ήξερε ότι η Βικτόρια ήταν «η μια και μοναδική».

«Δεν ήξερα πώς ήταν σαν άνθρωπος. Απλώς την λάτρεψα όπως οι περισσότεροι άνθρωποι εκείνη την εποχή», είπε για την σύζυγό του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham)

«Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο δυνατή γυναίκα ήταν και αυτό με τράβηξε πραγματικά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο», συνέχισε. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1999, στο απόγειο της καριέρας του. 

Υποδέχτηκαν τον πρώτο τους γιο, τον Μπρούκλιν , στις 4 Μαρτίου 1999, πριν από τον καλοκαιρινό τους γάμο. Έχουν αποκτήσει επίσης άλλα τρία παιδιά.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο Ντέιβιντ παραδέχτηκε ότι ήξερε ότι θα παντρευόταν τη Βικτόρια όταν παρακολούθησε το μουσικό βίντεο “Say You’ll Be There” των Spice Girls.

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Εμπνέει τους άντρες να «αντιγράψουν» τις… θηλές του

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Γερονικολού: “O Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι η σταθερά μου. θέλω κοντά μου έναν άνθρωπο – στήριγμα”

HerNewskl

Αντρέας Γεωργίου: Παντρεύεται με την αγαπημένη του Σιμώνη – Δείτε το εντυπωσιακό δαχτυλίδι

HerNews ka

GNTM: Πρώτη συνάντηση για Σοφία Χατζηπαντελή και Μαίρη Βιτινάρος

Her News