HerNews.gr
Διεθνή

Shannen Doherty: Η καρκινοπαθής ηθοποιός προετοιμάζεται για τον θάνατό της με κίνηση που ανατριχιάζει

Η ηθοποιός του “Beverly Hills, 90210”  Shannen Doherty- η οποία έχει  καρκίνο του μαστού σταδίου 4 – ήταν ειλικρινής σχετικά με τον “καθαρισμό” των μονάδων αποθήκευσης και των σπιτιών της για να κάνει μια “ευκολότερη μετάβαση” για τη μαμά της, Rosa όταν πεθάνει.

«Η προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή είναι η μαμά μου», είπε η ηθοποιός στο επεισόδιο της Δευτέρας στο podcast της «Let’s Be Clear» . «Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο για εκείνη αν πεθάνω πριν από αυτήν».

Και συνέχισε, «Επειδή θα είναι τόσο δύσκολο για εκείνη, θέλω άλλα πράγματα να είναι πολύ πιο εύκολα. Δεν θέλω να έχει ένα σωρό πράγματα να ασχοληθεί. Δεν θέλω να έχει τέσσερις αποθηκευτικές μονάδες γεμάτες με έπιπλα».Σάνεν Ντόχερτι

Σάνον ΝτόχερτιΗ 52χρονη Shannon Doherty εξήγησε ότι άρχισε να ξεκαθαρίζει τα υπάρχοντά της για να δωρίσει ή να πουλήσει αντίκες και άλλα αντικείμενα που έχει συλλέξει όλα αυτά τα χρόνια «σε περίπτωση που της συμβεί κάτι».

Η ηθοποιός πρόσφατα έκανε ένα ταξίδι νότια στο σπίτι της στο Τενεσί για να μαζέψει τα υπάρχοντά της, αφού αποφάσισε να αφήσει το όνειρό της να ζήσει στην ιδιοκτησία της και να εκτρέφει άλογα.

«Λοιπόν ήμασταν στο Τενεσί και ετοίμαζα ένα από τα μέρη εκεί», συνέχισε. «Ήταν πραγματικά δύσκολο και πολύ συναισθηματικό γιατί σε κάποιο βαθμό – ένιωσα ότι εγκατέλειψα αυτό το όνειρο να χτίσω αυτό το ακίνητο και να βάλω ένα σπίτι για μένα και ένα σπίτι για τη μαμά μου και μετά να επεκτείνω τον αχυρώνα».

Ηθοποιός Shannen DohertyΗ Doherty πρόσθεσε ότι σχεδίαζε να χτίσει ένα καταφύγιο για άλογα που «εγκαταλείφθηκαν από τους ιδιοκτήτες τους επειδή είναι πολύ μεγάλα» ή «κατεστραμμένα».

«Αυτό ήταν ένα από τα όνειρά μου», είπε δακρύζοντας.

«Μάζευα τα πράγματά μου και άρχισα να κλαίω… Ένιωσα ότι εγκατέλειψα ένα όνειρο και τι σήμαινε αυτό για μένα; Μήπως σήμαινε ότι παρατούσα τη ζωή;».

«Και η μαμά μου ήταν εκεί και είπε, “Μην ξεφορτώνεσαι αυτό το μέρος, είναι μια χαρά. Δεν χρειάζεται να το κάνεις και μπορείς να συνεχίσεις”. Είπα, “Ναι, μπορώ απολύτως”».

Σάνεν ΝτόχερτιΜια εβδομάδα αργότερα, η Shannen Doherty επέστρεψε στο σπίτι για να συσκευάσει όλα της τα πράγματα για να τα πάρει πίσω στην Καλιφόρνια.

Η σταρ του “Charmed” εξήγησε ότι είχε μια θεοφάνεια ενώ ήταν εκεί, συνειδητοποιώντας ότι το όνειρό της ήταν μια “ανόητη ιδέα” λόγω του πόσο θα της κόστιζε η ανακαίνιση του ακινήτου.

Είπε ότι το να φύγει ήταν «το σωστό», γνωρίζοντας ότι θα της έφερνε μια αίσθηση «ειρήνης».Σάνεν Ντόχερτι«Μπορώ ακόμα να ζήσω το όνειρό μου να βοηθήσω άλογα», συνέχισε η Doherty. «Μπορώ ακόμα να ζήσω αυτό το όνειρο συμμετέχοντας πραγματικά σε διασώσεις που είναι πολύ πιο ικανοί να το κάνω».

Η ηθοποιός εξήγησε ότι το να αφήσει το ακίνητο και άλλα υπάρχοντα βοηθά να «αφήσει πίσω μια πιο καθαρή, ευκολότερη μετάβαση» για την οικογένειά της.

Μέσα από τη διαδικασία, η Shannen Doherty έμαθε ότι τα υπάρχοντά της δεν της φέρνουν τόση χαρά όσο το να κάνει αναμνήσεις με τη μαμά της και τους αγαπημένους της.

Σάνεν ΝτόχερτιΑν και η Shannen Doherty παρουσίασε ύφεση το 2017, ο καρκίνος επανήλθε δύο χρόνια αργότερα, επιστρέφοντας ως στάδιο 4.

Η ηθοποιός έδωσε μια τεράστια ενημέρωση για την υγεία της πέρυσι, αποκαλύπτοντας ότι ο καρκίνος της εξαπλώθηκε στον εγκέφαλό της  και αργότερα  στα οστά της.

Παρά το είδωλο της δεκαετίας του ’90 που «παλεύει για να μείνει στη ζωή», η ηθοποιός είναι ανοιχτή σχετικά με τις προετοιμασίες της για το θάνατο, παραδεχόμενη μάλιστα ότι υπάρχουν «πολλοί άνθρωποι» που δεν θέλει στην κηδεία της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μπρίτνει Σπίαρς: «Είναι πολύ επικίνδυνη για τον εαυτό της και τους γύρω της. Είναι μια ωρολογιακή βόμβα»

Her News b

Celine Dion: Διαγνώστηκε με σπάνια νευρολογική ασθένεια- Ακυρώνεται η Ευρωπαϊκή της περιοδεία

HerNews ka

Η πιο ψηλή γυναίκα στον κόσμο ταξίδεψε για πρώτη φορά με αεροπλάνο

Her News