HerNews.gr
Διεθνή

Λιούις Χάμιλτον: Αποκαλύπτει σε ποιον κλάδο θα επικεντρωθεί όταν αποσυρθεί από τη Formula 1

Ο αστέρας της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον σκέφτεται ήδη το μέλλον του μακριά από την πίστα και αποκάλυψε ότι έχει ζητήσει συμβουλές από μερικούς από τους διάσημους φίλους του που έχουν ήδη απομακρυνθεί από τα σπορ.

Είπε στο ετήσιο Creativity Issue του GQ : «Είχα μιλήσει με τόσους πολλούς καταπληκτικούς αθλητές, από τον Μπόρις Μπέκερ μέχρι τη Σερένα Γουίλιαμς , ακόμα και με τον Μάικλ Τζόρνταν. Μιλώντας με σπουδαίους που έχω γνωρίσει στην πορεία, που είναι συνταξιούχοι -ή κάποιοι που είναι ακόμα ανταγωνιστικοί- και ο φόβος για το τι θα ακολουθήσει, η έλλειψη προετοιμασίας για το επόμενο».

«Πολλοί από αυτούς είπαν: “Σταμάτησα πολύ νωρίς”. Ή: “Έμεινα πάρα πολύ”. “Όταν τελείωσε, δεν είχα τίποτα προγραμματισμένο”. “Όλος μου ο κόσμος κατέρρευσε γιατί όλη μου η ζωή ήταν για αυτό το άθλημα”».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lewis Hamilton (@lewishamilton)

«Αλλά με έβαλε σε σκέψεις: “Εντάξει, όταν σταματήσω, πώς να το αποφύγω;” Και έτσι ασχολήθηκα σοβαρά με το να βρω άλλα πράγματα με τα οποία ήμουν παθιασμένος».

Και πρόσθεσε: «Πέρασα από αυτή τη φάση της κατανόησης ότι δεν μπορώ να αγωνίζομαι για πάντα… Γιατί όταν σταματήσω, θα αφήσω το “μικρόφωνο” και θα είμαι χαρούμενος».

Ο Λιούις συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι έχει πολλά πάθη που θέλει να ακολουθήσει, αλλά πρέπει να τα περιορίσει, οπότε αποφάσισε να επικεντρωθεί στον κινηματογράφο και τη μόδα – και θέλει να δημιουργήσει μια εταιρεία πολυτελείας για να ανταγωνιστεί την LVMH, η οποία μπορεί να υπερηφανεύεται για ονόματα όπως η Tiffany Co. , Christian Dior και Givenchy.

Εξήγησε: «Το δύσκολο είναι ότι θέλω να κάνω τα πάντα. Είμαι πολύ φιλόδοξος. Αλλά καταλαβαίνω ότι δεν μπορείς – στην πραγματικότητα, το παίρνω πίσω γιατί δεν πιστεύω στη λέξη δεν μπορώ.

«Για να είσαι κύριος σε κάτι, χρειάζονται 10.000 ώρες. Προφανώς, το έχω κάνει αυτό στους αγώνες. Δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να κατακτήσετε όλα αυτά τα διαφορετικά πράγματα…».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lewis Hamilton (@lewishamilton)

«Πιστεύω ότι θα είναι ταινία και μόδα… Ειλικρινά, ένα από τα όνειρά μου είναι ότι σκέφτηκα να δημιουργήσω το δικό μου διαφορετικό LVMH», πρόσθεσε ο Λιούις Χάμιλτον.

«Λοιπόν, δεν ξέρω αν ζούμε σε μια εποχή όπου αυτό είναι πραγματικά δυνατό. Αλλά αυτό είναι κάτι που σκέφτομαι».

Ο Λιούις Χάμιλτον είχε στο παρελθόν κάνει βήματα τόσο στη μουσική όσο και στον κινηματογράφο – ιδρύοντας τη δική του εταιρεία παραγωγής που ονομάζεται Dawn Apollo Films – και έχει επίσης συνεργαστεί με τον Αμερικανό σχεδιαστή μόδας Tommy Hilfiger.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μπρους Γουίλις: Η συγκινητική throwback φωτογραφία που ανήρτησε η κόρη του – «Μου λείπει πολύ ο μπαμπάς μου»

HerNews ka

Madonna: Κάνει twerk με εσώρουχα στο Tik Tok και οι θαυμαστές της εκφράζουν την ανησυχία τους

HerNews ka

Πρόβα στέψης του βασιλιά Καρόλου: Το εντυπωσιακό τελετουργικό και οι εμφανίσεις

HerNews ka