HerNews.gr
Διεθνή

Celine Dion: Διαγνώστηκε με σπάνια νευρολογική ασθένεια- Ακυρώνεται η Ευρωπαϊκή της περιοδεία

Η Celine Dion διαγνώστηκε με το σπάνιο σύνδρομο Stiff Person Syndrome (SPS), το οποίο αναγκάζει τους μύες της να τεντώνονται ανεξέλεγκτα.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η Celine Dion στον λογαριασμό της στο instagram η συγκεκριμένη πάθηση αφήνει τους πάσχοντες ως «ανθρώπινα αγάλματα», καθώς κλειδώνει το σώμα σε άκαμπτες θέσεις, αφήνοντας τους ανθρώπους ανίκανους να περπατήσουν ή να μιλήσουν. 

Παρόλο που δεν υπάρχει θεραπεία για το SPS, υπάρχουν θεραπείες για την επιβράδυνση της εξέλιξης, με τη Celine να αποκαλύπτει ότι κάνει ό,τι μπορεί για να ελαχιστοποιήσει τα συμπτώματα.

Η 54χρονη τραγουδίστρια απευθύνθηκε στους θαυμαστές της με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, καθώς αποκάλυψε ότι αναγκάζεται να ακυρώσει την ευρωπαϊκή της περιοδεία.

«Όπως όλοι ξέρετε πάντα ήμουν ανοιχτό βιβλίο, αλλά δεν ήμουν έτοιμη να μιλήσω πριν. Όμως τώρα είμαι έτοιμη» είπε με τρεμάμενη φωνή και δάκρυα στα μάτια η Celine Dion στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό.

«Αντιμετωπίζω προβλήματα με την υγεία μου εδώ και πολύ καιρό, και είναι πραγματικά δύσκολο για μένα να αντιμετωπίσω αυτές τις προκλήσεις και να μιλήσω για όλα όσα περνάω… με πληγώνει να σας πω ότι δεν θα είμαι έτοιμη να ξεκινήσω την περιοδεία μου στην Ευρώπη τον Φεβρουάριο».

Όπως αποκάλυψε, η σπάνια νευρολογική διαταραχή προσβάλλει έναν άνθρωπο στο εκατομμύριο και είπε ότι μπορεί ακόμα να μαθαίνουν για αυτή την σπάνια ασθένεια αλλά πλέον ξέρουν ότι αυτό ευθύνεται για τους σπασμούς που είχε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion)

Ανάμεσα στις χώρες της Ευρώπης που θα επισκεπτόταν η Celine Dion, βρίσκεται και η Ελλάδα καθώς προγραμματιζόταν να επισκεφθεί την χώρα μας στις 9 Ιουνίου του 2023.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Το φόρεμά της πωλείται σε δημοπρασία για 256.000 λίρες

HerNews ka

Kanye West: Βάζει “μπρος” για να οριστικοποιήσει το διαζύγιο με την Kim Kardashian

HerNews ka

Με κόκκινα νύχια στη λειτουργία του Πάσχα η Κέιτ Μίντλεντον – Έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο

Her News