HerNews.gr
Ελλάδα

Ανατροπή για τον Γιάννη Γιοκαρίνη: «Δεν έχει γίνει τίποτα, να το βγάλετε από τα μανταλάκια» λέει η σύζυγός του

Ο τραγουδιστής Γιάννης Γιοκαρίνης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα σήμερα το μεσημέρι, έπειτα από την σύλληψή του το βράδυ της Τετάρτης 3/4 για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Γιάννης Γιοκαρίνης φέρεται να έπιασε από το λαιμό τη σύζυγό του Σοφία Μιχαλοπούλου και να την απείλησε, με την ίδια να τον καταγγέλει αργότερα στην αστυνομία.

Η Σοφία Μιχαλοπούλου που βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 3/4 στα δικαστήρια μίλησε στους δημοσιογράφους όπου τόνισε χαρακτηριστικά πως «έχει γίνει η τρίχα τριχιά».

«Έχετε τσακωθεί εσείς όλοι με τις γυναίκες στο σπίτι σας; Αυτό ακριβώς έγινε. Αυτό το πράγμα. Και πήρα τηλέφωνο, γιατί οι φωνές είχαν αρχίσει και βγαίνανε λίγο τα ντεσιμπέλ προς τα έξω, και πήρα τηλέφωνο για να γίνει μια σύσταση. Από εκεί και πέρα έχει γίνει η τρίχα τριχιά. Ότι με έπιασε από το λαιμό, ότι με χτύπησε, ότι, ότι… Και μου λένε ότι είναι αυτεπάγγελτο και γι’ αυτό τραβηχτήκαμε και τραβιόμαστε μέχρι τώρα. Τίποτα δε ζητάω. Τι να ζητήσω; Δεν έχει γίνει τίποτα. Να το βγάλετε από τα μανταλάκια», δήλωσε η σύζυγος του Γιάννη Γιοκαρίνη.

Δίωξη σε βάρος του τραγουδιστή

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας προχώρησε στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό πλημμελλήματος σε βάρος του Γιάννη Γιοκαρίνη ο οποίος συνελήφθη έπειτα από καταγγελία της συζύγου του και βάση της κατηγορίας που του ασκήθηκε κατηγορείται για τα πλημμελήματα της απειλής και της απόπειρας σωματικής βλάβης, με βάση το νόμο για την ενδοοικογενειακή βία.

Όσα δήλωνε ο Γιάννης Γιοκαρίνης για τη σύζυγό του

Τον Οκτώβριο του 2021 το ζευγάρι είχε παραχωρήσει μια κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και έδειχναν να είναι πολύ αγαπημένοι.

«Από την αρχή, σαν ζευγάρι που ξεκινήσαμε, τα μοιραστήκαμε όλα τα θέματα και τα μοιραζόμαστε και θα τα μοιραζόμαστε» είχε δηλώσει ο Γιάννης Γιοκαρίνης, με τη σύζυγό του να συμπληρώνει:

«Είναι πολύ περιποιητικός. Πολύ δοτικός. Περάσαμε ένα πολύ μεγάλο λούκι με την εξάρτηση του Γιάννη από το αλκοόλ. Ο Γιάννης έκανε μεγάλο αγώνα και εγώ είμαι πολύ περήφανη που κατάφερα να τον κάνω να είναι ο εαυτός του. Δεν γινόταν να ακούω “έτσι είναι ο Γιοκαρίνης και δεν αλλάζει”, το πήρα πατριωτικά».

«Μας πήρε 13 χρόνια αυτή η ιστορία μέχρι να απεξαρτηθώ, είναι 18 χρόνια βράχος δίπλα μου. Αν δεν ήταν δίπλα μου, δεν θα είχε συνεχιστεί η πορεία μου, έτσι όπως πήγαινα. Όπως έχουν φύγει πολλοί φίλοι μου, έτσι θα είχα φύγει κι εγώ», κατέληξε ο τραγουδιστής.

Γιάννης Γιοκαρίνης: Στον εισαγγελέα μετά την καταγγελία της συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Εύη Βατίδου: Αφέθηκε ελεύθερη μετά την απολογία της – Όσα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας

HerNews ka

Κοινωνικός Τουρισμός: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις – Το ποσό της επιδότησης

Her News

Μαγνησία: Νεκρή ηλικιωμένη από την κακοκαιρία Daniel – 3 αγνοούμενοι

HerNews ka