HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιάννα Τερζή: «Το πρόβλημα υγείας μου ήταν σπάνιο σαν ιατρική περίπτωση»

Το πρωί της Τετάρτης 3/4 η Γιάννα Τερζή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» στην ΕΡΤ όπου μεταξύ άλλων, μίλησε και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

«Έχουν περάσει τρία χρόνια από την επέμβαση στον νωτιαίο μυελό. Ήταν πολύ σοβαρό, έγινε μέσα στην πανδημία. Δεν είχα σκοπό να το μοιραστώ γιατί ήταν βαρύ λόγω κορονοϊού αλλά ήταν δύσκολο και για μένα να βγω και να πω τι έχει συμβεί. Το πρόβλημα υγείας μου ήταν σπάνιο, σαν ιατρική περίπτωση. Το ανακάλυψα τυχαία σε μια μαγνητική, γιατί πονούσε η μέση μου. Εκεί φάνηκε η άκρη του προβλήματος. Είχα έναν όγκο, δεύτερου βαθμού. Δεν ήταν αναγκαστικά κάτι κακό, ήμουν τυχερή σε αυτό. Όχι αθώο και τελείως όμως», δήλωσε αρχικά η Γιάννα Τερζή.Στη συνέχεια η Γιάννα Τερζή πρόσθεσε: «Πανικοβλήθηκα πάρα πολύ γιατί κατάλαβα ότι δεν βγαίνεις από μια τέτοια επέμβαση, ακριβώς όπως ήσουν πριν, ό,τι και να γίνει. Θα βγεις με κάτι διαφορετικό όσον αφορά στην ποιότητα της ζωής σου. Έκανα ολόκληρη έρευνα μέχρι να βρω τον κατάλληλο γιατρό. Όταν έχεις μια σπάνια περίπτωση πρέπει να βρεις αυτόν τον έναν γιατρό που χειρουργεί. Ήμουν τρεις εβδομάδες στην κλινική και μετά φεύγεις από εκεί με αμαξίδιο. Είχα θέμα από τη μέση και κάτω… Δεν είχα αίσθηση του κάτω μέρος του σώματός μου».

«Τα έμαθα ξανά όλα από την αρχή. Η αποκατάστασή μου έγινε με φυσικοθεραπείες. Έμαθα και το αμαξίδιο… τώρα είμαι καλά, δεν φαίνεται ότι υπάρχει κάποιο θέμα, υπάρχει μια αόρατη αναπηρία. Μου εξήγησαν ότι το πιο σωστό είναι να λέμε “αόρατη βλάβη” γιατί η αναπηρία σαν λέξη παραπέμπει στο εμπόδιο που μπαίνει στον ασθενή στην πρόσβαση», πρόσθεσε η Γιάννα Τερζή.

Και κατέληξε: «Δεν ήξερα αν θα σηκωθώ και πριν μου το επιβεβαιώσει ο χειρουργός που βρήκα, έκανα προετοιμασία τη ζωή μου για το πως είναι η ζωή στο αμαξίδιο για να προετοιμαστώ ψυχολογικά».

Συγκλονίζει η Γιάννα Τερζή: «Όταν ξύπνησα από το χειρουργείο δεν αισθανόμουν το σώμα μου»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ρατατούης: Ο γάλλος σεφ για μικρούς και μεγάλους απόψε στις 21:00 στον Alpha

Her News b

Έκλεισε στο My Style Rocks ο Λάκης Γαβαλάς: «Με ζητάει ο κόσμος»

HerNews ka

Μαίρη Μαίρη Μαίρη: Δείτε το τρέιλερ της νέας κωμικής σειράς του Mega

Her News b