HerNews.gr
Ελλάδα

Άγιοι Ανάργυροι: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στην 28χρονη Κυριακή

Σε βαθύ κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 4/4 η κηδεία της άτυχης 28χρονης Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, όπου είχε βρεθεί για να ζητήσει βοήθεια και προστασία από τον 39χρονο δράστη.

Λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι έφτασε η σορός της στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στα Άνω Λιόσια όπου συγγενείς και γνωστοί, ακόμη και απλοί πολίτες που συγκλονίστηκαν από την άγρια δολοφονία της, έδωσαν το παρών για να αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά της 28χρονη.

Οι γονείς της 28χρονης ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αδυνατώντας να πιστέψουν ότι δολοφονήθηκε τόσο απάνθρωπα και βίαια από τον πρώην σύντροφό της.

Η άτυχη 28χρονη οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία σε λευκό φέρετρο, φορώντας νυφικό. 

Την ίδια ώρα στην ανακρίτρια για να απολογηθεί οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο 39χρονος δράστης της γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών για ίδια χρήση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δράστης δε θα ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί, αλλά θα καταθέσει σήμερα με υπόμνημα στις δικαστικές Αρχές.

Η μαρτυρία του φίλου της 28χρονης

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής από τον φίλο της που τη συνόδευσε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

«Όταν φθάσαμε σε ένα σημείο όπου είναι σταθμευμένα κάποια μηχανάκια, ξαφνικά η Κυριακή, ενώ μιλούσε ακόμα στο τηλέφωνο, ανέστρεψε πλάτη. Ασυναίσθητα ανέστρεψα και εγώ, αλλά δεν κάναμε πολλά βήματα και τότε ένας άνδρας έπεσε με άλμα επάνω της και άρχισε να την χτυπάει με μαχαίρι. Αιφνιδιάστηκα και άρχισα να φωνάζω, αλλά εντός λίγων δευτερολέπτων η Κυριακή είχε πέσει αιμόφυρτη κάτω μαζί με τον δράστη, ενώ ο δράστης παρόλο που ήταν κάτω δεν άφηνε το μαχαίρι».

«Είμαστε πραγματικά συντετριμμένοι  με το γεγονός και το τραγικό είναι ότι είμαστε πεπεισμένοι ότι κάτι ανάλογο ή παρεμφερές θα ξανασυμβεί στην παρατημένη στο έλεος Δυτική Αττική. Σε μια Δυτική Αττική που παρά τον χαμό του μικρού Μάριου πριν επτά χρόνια ακόμα και σήμερα βρίσκουμε βλήματα στα προαύλια των σχολείων γιατί η πολιτεία δεν έχει κάνει ΤΙΠΟΤΑ!!! Το μόνο που κάνει είναι επικοινωνιακή διαχείριση με το να μετακινεί συνάδελφους λες και αυτό θα λύσει το πρόβλημα», είπε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής.

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Η σοκαριστική ηχητική συνομιλία της 28χρονης με την Άμεση Δράση

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έρχεται «καιρικό σοκ» – Προ των πυλών χειμωνιάτικο κρύο με χιόνια

Her News

Ρούλα Πισπιρίγκου: Άλλη μία επεισοδιακή δίκη με τους γιατρούς να κατακεραυνώνουν την 34χρονη

HerNews ka

Αποκλειστικό LIVE NEWS: Κορυφώνεται η αγωνιά για την 18χρονη που εξαφανίστηκε στις Σέρρες – Εικόνες από τη διαδρομή του ταξί που επέβαινε

HerNews ka