HerNews.gr
Διεθνή

Shakira: Αυτός είναι ο νέος κούκλος σύντροφός της – Γιατί ανησυχούν οι φίλοι της;

Η Shakira επιστρέφει και επίσημα στο χώρο των γνωριμιών, με δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι η Κολομβιανή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός έχει νέο αγόρι.

Αν και φαίνεται ότι βγαίνουν μόνο περιστασιακά, η Shakira και ο Βρετανός ηθοποιός Lucien Laviscount είναι πλέον ζευγάρι. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του μουσικού βίντεο για το νέο τραγούδι της Shakira με την Cardi B , «Punteria».

Ποιος είναι ο Lucien Laviscount;

Ο Laviscount διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στο βίντεο και οι δυο τους δημιούργησαν σχέση μετά το πέρασμά τους στο πλατό.

Ο Βρετανός ηθοποιός είναι κυρίως γνωστός για τη δουλειά του στην Emily In Paris ως Alfie. Από τότε έχει παίξει σε μερικές ταινίες και παραστάσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, «η Shakira θέλει απεγνωσμένα να ερωτευτεί». Αυτή θα μπορούσε να είναι η οπτική της με τον Laviscount, «αλλά οι φίλοι της ανησυχούν». Πιστεύουν ότι ο ηθοποιός χρησιμοποιεί τη Shakira για να κερδίσει περισσότερη φήμη.

Οι φίλοι της φοβούνται ότι θέλει απλώς ο κόσμος να μάθει το όνομά του και εκείνη το παρέχει. Βλέπουν ο ένας τον άλλον αλλά δεν έχουν εμπλακεί πολύ.

Αυτό είναι μια ανακούφιση για το περιβάλλον της Shakira, που απλώς κοιτάζει τα καλύτερα συμφέροντα της 47χρονης μετά τον χωρισμό της από τον Gerard Pique.

Ο Lucien έχει συνδεθεί ρομαντικά με τις Jesy Nelson , Kelly Osbourne , Brooke Vincent , Leigh-Anne Pinnock και Chelsee Healey  όλα αυτά τα χρόνια. Η πρώτη του σχέση υψηλού προφίλ ήταν με την Kerry Katona το 2011, όταν εκείνος ήταν 19 και εκείνη 31, μετά τη γνωριμία τους στο Celebrity Big Brother στο Ηνωμένο Βασίλειο.   

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

Οι πηγές ισχυρίστηκαν ότι «δεν ξεπερνά τον πρώην της» Gerard Pique και ότι όλοι γύρω της «ξέρουν ότι ο Lucien είναι ριμπάουντ».

Η Shakira ήταν μαζί με τον πρώην της Gerard Pique για 11 χρόνια μέχρι τον χωρισμό τους το καλοκαίρι του 2022 μετά τις φήμες ότι ήταν άπιστος. Έκτοτε ξεκίνησε σχέση με την 26χρονη Clara Chia Marti.

Η Shakira συζήτησε πρόσφατα την «ανοικοδόμηση» της ζωής της μετά τον χωρισμό της από τον Ισπανό ποδοσφαιριστή και αποκάλυψε ότι διοχέτευσε τον πόνο της στο 12ο στούντιο άλμπουμ της, Las Mujeres Ya No Lloran.

«Υπήρχαν τόσα πολλά κομμάτια της ζωής μου που θρυμματίστηκαν μπροστά στα μάτια μου και έπρεπε να ξαναφτιάξω τον εαυτό μου με έναν τρόπο, μαζεύοντας τα οστά από το πάτωμα και ενώνοντάς τα όλα μαζί», είπε στους Times. «Και η κόλλα που τα κράτησε όλα μαζί ήταν η μουσική».

«Για πολύ καιρό έβαλα την καριέρα μου σε αναμονή, για να είμαι δίπλα στον Gerard, ώστε να μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο. Έγιναν πολλές θυσίες για την αγάπη».

Δείτε το videoclip της Shakira που πρωταγωνιστεί ο νέος της σύντροφος:

Shakira: Συνεχίζει τα «καρφιά» για τον Gerard Pique – «Με πήγαινε πίσω»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Για πρώτη φορά στην αγορά κούκλα Barbie με σύνδρομο Down

Her News

Μάθιου ΜακΚόναχι: Υποδύεται τον Έλβις Πρίσλεϊ σε ταινία κινουμένων σχεδίων

Her News b

Νεϊμάρ: Τα χάνει στην κάμερα μεταφορικά & κυριολεκτικά- Έχασε 1 εκατ. ευρώ παίζοντας πόκερ!

HerNews ka