HerNews.gr
DECORNEWS

Ζιζέλ Μπούντχεν: Μας δείχνει το απίστευτο ράντσο της αξίας 9 εκατ. δολαρίων – (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ζιζέλ Μπούντχεν έδωσε στους θαυμαστές της μια εσωτερική ματιά στο ράντσο της στο Μαϊάμι, αξίας 9 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το σούπερ μόντελ χαμογελούσε καθώς έδειχνε στους θαυμαστές της στην απέραντη έπαυλή της —η οποία βρίσκεται σε 7,5 στρέμματα γης— κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης βίντεο της Vogue , η οποία κοινοποιήθηκε στο YouTube την Τρίτη.

Το βίντεο ξεκινά με ένα πλάνο από το εξωτερικό του ακινήτου και το μοντέλο να εξηγεί πώς μετακόμισε στη Φλόριντα πριν από ενάμιση χρόνο, επειδή η πολιτεία αισθάνεται σαν τη Βραζιλία, την πατρίδα της.Ζιζέλ Μπούντχεν

Ζιζέλ Μπούντχεν«Μου αρέσει το πόσο ζεστοί είναι οι άνθρωποι. Τα παιδιά μου το λατρεύουν επίσης. Μπορούμε να έχουμε μια ζωή σε εξωτερικούς χώρους. Κάνουμε πολλά πράγματα σε εξωτερικούς χώρους», είπε η Ζιζέλ Μπούντχεν ενώ βρισκόταν στο γρασίδι με τον σκύλο της, τον Άλφι.

«Το πιο σημαντικό πράγμα για μένα είναι να δημιουργήσω απλώς έναν άνετο χώρο όπου τα παιδιά μπορούν να περιφέρονται και τα ζώα να περιφέρονται και να νιώθουμε αυτή τη σύνδεση με τη φύση και τα ζώα».

Συνέχισε, «Μου αρέσει αυτό γιατί απλώς με κάνει χαρούμενη. Είναι το μικρό μου σπίτι».Ζιζέλ Μπούντχεν

Ζιζέλ ΜπούντχενΤο εξωτερικό του ράντσου που φαίνεται στο βίντεο της Vogue περιλαμβάνει μια τεράστια λίμνη, έναν αχυρώνα με 10 στάβλους, έναν χώρο εκπαίδευσης για ιππασία, ένα περιφραγμένο λιβάδι για να περιφέρονται ζώα και ένα γήπεδο βόλεϊ.

Η Vogue ακολούθησε την Ζιζέλ καθώς έκανε μια βόλτα στους στάβλους για να συστήσει στους θεατές το άλογο της 11χρονης κόρης της Βίβιαν που ονομαζόταν Άνταμ.

«Τον αγαπάμε τόσο πολύ», είπε στην κάμερα. «Είναι ένα μικρό αρκουδάκι».

Το σούπερ μοντέλο πρόσθεσε: «Από μικρό παιδί, πάντα μου άρεσαν τα άλογα. Τώρα έχω την ευκαιρία να μοιραστώ αυτό το πάθος με την κόρη μου — και η κόρη μου λατρεύει τα άλματα και κάνουμε ιππασία μαζί, αλλά είναι πραγματικά καταπληκτική. Είναι πολύ θαρραλέα».

Στη συνέχεια, η Ζιζέλ έβαλε τον βιντεογράφο να την ακολουθήσει μέσα, όπου έδωσε στους θεατές μια ματιά στο σπίτι των 483 τμ. το οποίο διαθέτει εννέα υπνοδωμάτια – χωρίς να συμπεριλαμβάνονται οι ξεχωριστοί χώροι φιλοξενουμένων της.

Κάθισε για λίγο σε ένα ξύλινο τραπέζι για να δείξει στις κάμερες το εξώφυλλό της στη Vogue τον Ιούλιο του 1999 καθώς μια μαρμάρινη σκάλα ήταν ορατή στο βάθος.Ζιζέλ Μπούντχεν

Ζιζέλ Μπούντχεν»Στη συνέχεια, η Ζιζέλ μεταφέρθηκε στην κουζίνα της, η οποία διέθετε έναν πάγκο από λευκό μάρμαρο, ξύλινα ντουλάπια και ένα μεγάλο νησί.

Οι υπερσύγχρονες συσκευές περιλάμβαναν επίσης ηλεκτρική κουζίνα και μίνι ψυγείο κρασιού.

Στον πάγκο της βρισκόταν ένα μπολ με φρούτα και μια αυτοπροσωπογραφία του 14χρονου γιου της, Μπέντζαμιν.

Ζιζέλ Μπούντχεν: Φόρεσε το πιο εντυπωσιακό τζιν σετ που έχουμε δει

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πώς να αφαιρέσετε τα υπολείμματα αυτοκόλλητων από το πλαστικό: 2+1 τρόποι!

HerNews ka

Συμβουλές για να κάνετε το μπάνιο σας να μυρίζει όμορφα συνεχώς

HerNews ka

Πως να προστατεύσουμε τα φυτά από το κρύο

Her News