HerNews.gr
Μόδα

Ζιζέλ Μπούντχεν: Φόρεσε το πιο εντυπωσιακό τζιν σετ που έχουμε δει

Η Ζιζέλ Μπούντχεν φόρεσε ένα τζιν μπουφάν με ασημί λεπτομέρειες και ασορτί τζιν σε μια εκδήλωση για την Colcci Jeans στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας το βράδυ της Τρίτης. Μέσα από το τζιν μπουφάν, φορούσε ένα μπλε bralette.

Το super model είχε τα μαλλιά της σε χαλαρούς κυματισμούς, και πρόσθεσε μόνο ένα ζευγάρι ασημένιους κρίκους για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της.

Η μαμά δύο παιδιών έμοιαζε να ενθουσιάζεται στην εκδήλωση, αφού εθεάθη να στέκεται πίσω από τον DJ, να δείχνει την κάμερα και να χαμογελά ασταμάτητα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Quem (@quem)

Η Ζιζέλ απήλαυσε τη βραδινή έξοδο λίγες ημέρες αφότου η Page Six ανέφερε αποκλειστικά ότι έδειχνε «ευτυχισμένη» ενώ βρισκόταν σε ραντεβού με τον φίλο της, Joaquim Valente, στο Μαϊάμι την Κυριακή.

«Φαινόταν χαρούμενη κατά τη διάρκεια του δείπνου της και έβαλε στοργικά το μπράτσο της γύρω από τον φίλο της μερικές φορές», είπε μια πηγή την Τρίτη.

Η Ζιζέλ και ο Valente άρχισαν σιγά-σιγά να κυκλοφορούν πιο εύκολα δημόσια ως ζευγάρι.Η Gisele Bundchen κάνει jiu-jitsu με τον Joaquim ValenteΠιο πρόσφατα, εθεάθησαν να απολαμβάνουν μια χαλαρή μέρα στο Μαϊάμι μόλις λίγες μέρες αφότου την στήριξε σε δημόσια εκδήλωση για πρώτη φορά.

Ο πρώην άγγελος της Victoria’s Secret και ο δάσκαλος του jiu-jitsu αρχικά δημιούργησαν φήμες μετά την εμφάνιση του ρομαντισμού τους, καθώς οι θαυμαστές αμφισβήτησαν αν ξεκίνησε τη σχέση τους ενώ ήταν ακόμη παντρεμένη με τον πρώην σύζυγό της.

Η Ζιζέλ αργότερα χαρακτήρισε αυτούς τους ισχυρισμούς “ψέμα” σε μια συνέντευξη στους New York Times τον περασμένο μήνα.Μια selfie του Tom Brady και της Gisele Bündchen«Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει σε πολλές γυναίκες που κατηγορούνται όταν έχουν το θάρρος να εγκαταλείψουν μια ανθυγιεινή σχέση και χαρακτηρίζονται ως άπιστες», δήλωσε η Ζιζέλ. «Πρέπει να αντιμετωπίσουν τις κοινότητές τους. Πρέπει να αντιμετωπίσουν την οικογένειά τους. Φυσικά για μένα, τυχαίνει να είναι λίγο ενισχυμένο».

Η Ζιζέλ και ο διάσημος αθλητής ποδοσφαίρουπου χώρισαν τον Οκτώβριο του 2022, μοιράζονται μαζί δύο παιδιά.

Ζιζέλ Μπούντχεν: «Κόβει» την ανάσα με λεοπάρ μαγιό σε νέα φωτογράφιση

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Navy look: Το ναυτικό στυλ είναι πάντα στη μόδα

Her News

Οίκος Dior: Στη Μήλο η κολεξιόν για το 2022

Her News

Jennifer Lopez: To iconic πράσινο φόρεμα που φόρεσε και έκλεψε τις εντυπώσεις

HerNewskl