HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ανδρέας Βούλγαρης: «Όταν πήρα τον γιό μου στην αγκαλιά μου έκλαψα»

Ο Ανδρέας Βούλγαρης και η επί χρόνια σύντροφός του Κατρίνα Τσάνταλη έγιναν για πρώτη φορά γονείς τον περασμένο Φεβρουάριο, γεγονός που κατάφεραν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Κατρίνα Τσάνταλη έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Ανδρέα Βούλγαρη, ένα υγιέστατο αγοράκι και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Στις 20/3 μάλιστα που ο γιός τους έκλεισε έναν μήνα ζωής, η Κατρίνα Τσάνταλη έκανε την πρώτη της ανάρτηση με το νεογέννητο αγοράκι τους.

«1 μήνας μαζί», έγραψε η συγγραφέας στο τρυφερό βίντεο.

Το Happy Day και η Χριστιάνα Κοχλατζή βρέθηκαν στα γυρίσματα του νέου videoclip των Alcatrash και συνομίλησαν με τα μέλη του συγκροτήματος, με τον Ανδρέα Βούλγαρη να κάνει τις πρώτες δηλώσεις on camera για τον ερχομό του γιού τους.

«Δεν κοιμόμαστε με το μωρό, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Νιώθω σοκ και δέος με τη γέννησή του. Όταν τον πήρα στην αγκαλιά μου, έκλαψα. Κάθε φορά που μιλάω για το παιδί μου συγκινούμαι. Κρατήσαμε με την Κατρίνα τη γέννηση του παιδιού μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας γιατί έτσι είμαστε σαν άνθρωποι. Δεν το επιδιώκουμε, έτσι είμαστε. Δεν έχουμε σκεφτεί την κουμπαριά με τους Alcatrash. Δεν θα γίνει γάμος με την Κατρίνα, δεν είμαστε υπέρ σαν event», αποκάλυψε ο Ανδρέας Βούλγαρης.

Ανδρέας Βούλγαρης – Κατρίνα Τσάνταλη: Έγιναν γονείς για πρώτη φορά

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βάσω Λασκαράκη για Λευτέρη Σουλτάτο: «Φέτος έφθασαν στιγμές που είπε ”άντε να πας στην δουλειά”»

HerNews ka

Δημήτρης Παπανώτας: «Συχνά κάποιοι έχουν βίτσιο να κρατάνε άλλους στο γραφείο»

Her News

Χαροπαλεύει ο Δημήτρης Κόκοτας: «Έφυγε και ξανά γύρισε» λέει η σύζυγος του

HerNews ka