HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Χαροπαλεύει ο Δημήτρης Κόκοτας: «Έφυγε και ξανά γύρισε» λέει η σύζυγος του

Ο Δημήτρης Κόκοτας εξακολουθεί να βρίσκεται διασωληνωμένος για τέταρτη ημέρα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου έπειτα από καρδιακή ανακοπή που υπέστη ενώ βρισκόταν στις πρόβες του J2US.

Η σύζυγός του, Κατερίνα, μίλησε το πρωί της Δευτέρας 1/4 στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την εξέλιξη της υγείας του τραγουδιστή, αποκαλύπτοντας πως σε δυο ημέρες οι γιατροί θα προσπαθήσουν και πάλι να τον ξυπνήσουν.

«Δεν έχουμε κάτι νεότερο. Περιμένω να ακούσω ότι όλο αυτό ήταν ψέμα. Έχω πίστη και υπομονή. Δεν προσπάθησαν να τον ξυπνήσουν, έχει μεταφερθεί στην ΜΕΘ. Παρακολουθούν τον Δημήτρη εξειδικευμένοι γιατροί, να γίνουν οι ενέργειες που χρειάζονται. Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο, όποια ιδιότητα και αν έχουν, τον κόσμο όλο που τον αγαπάει. Ο καθένας από την πλευρά του δίνει ό,τι καλύτερο μπορεί» ανέφερε αρχικά.«Είναι πολύ τυχερός αλλά για κάποιον λόγο έπρεπε να γίνει αυτό. Ψάχνω να βρω μια εξήγηση στο μυαλό μου. Οι γιατροί μας λένε να κάνουμε υπομονή. Έφυγε και ξανά γύρισε. Είναι ακόμη σε καταστολή. Σε δύο ημέρες θα κάνουν προσπάθεια ξανά να τον ξυπνήσουν. Τον βλέπω κάθε μέρα για λίγο. Είναι ψυχοφθόρο αλλά περιμένω τη στιγμή που θα ξυπνήσει να φύγουμε μαζί. Στην κόρη μου έχω πει τα πάντα, της έχω πει ότι είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε όλους τους ανθρώπους. Η ζωή έχει και δοκιμασίες. Δεν μου επιτρέπεται να κάνω κάτι άλλο…δεν έχω περιθώρια», πρόσθεσε η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα.

Δημήτρης Κόκοτας: Κρίσιμες ώρες για τον τραγουδιστή – Τι έδειξε η αξονική εγκεφάλου

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σάκης Κατσούλης: Ο μεγάλος νικητής του Survivor! – Όλο το παρασκήνιο

Her News b

MEGA STAR: Πρεμιέρα για τον Αντώνη Δημητριάδη & την Konnie Μεταξά

Her News

«Ρίζες» με τον Θανάση Ευθυμιάδη: Πρεμιέρα το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, στις 13:40 στο MEGA

Her News