HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ελεονώρα Μελέτη: Ανακοίνωσε το τέλος του Mega Καλημέρα

Η Ελέονώρα Μελέτη ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής 5/4 ότι πέφτει «αυλαία» για το Mega Καλημέρα την 1η Μαΐου.

Η αποκάλυψη έγινε από τον δημοσιογράφο της εκπομπής, Τάκη Χατζή, ο οποίος δήλωσε ότι έχει γίνει μια προσέγγιση στην Ελεονώρα Μελέτη να κατέβει στις Ευρωεκλογές.

«Είχα ένα ρεπορτάζ πριν τα Χριστούγεννα που έλεγε ότι είχε γίνει μία προσέγγιση στην κυρία Ελεονώρα να κατέβει στις Ευρωεκλογές. Μαθαίνω ότι 1η Μαΐου η εκπομπή ολοκληρώνεται και είναι το σημείο αναφοράς για όσους θα κατέβουν στις Ευρωεκλογές. Τι συμβαίνει;» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τάκης Χατζής.Έπειτα η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε: «Να απαντήσω στα γαλλικά, στα ιταλικά ή στα αγγλικά; Εγώ δεν θα σε αδειάσω σε καμία περίπτωση. Το ρεπορτάζ σου έχει βάση. Τα της Ευρωβουλής θα τα συζητήσουμε και θα αποδειχτούν εν καιρώ. Δεν θέλω να το πιάσουμε τώρα αυτό. Για το τηλεοπτικό, ισχύει ότι η εκπομπή ολοκληρώνεται 1η Μαΐου και ισχύει ότι οι Ευρωεκλογές απαιτούν την αναδιαμόρφωση του προγράμματος -πόσο ωραία τα λέω- του Mega. Αυτό θα πούμε τώρα, δε θα πούμε κάτι άλλο και τα υπόλοιπα εν καιρώ».

Έπειτα η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να ευχαριστήσει τους συναδέλφους της για το ενδιαφέρον που έδειξαν: «Εμείς είμαστε εδώ για να τα λέμε όλα μέσα από το βήμα του σταθμού. Όχι σε συνεντεύξεις στημένες ή μη στημένες, στα λεγόμενα πεσίματα που λέμε εμείς. Όντως χθες με απόφαση του σταθμού που μας επικοινωνήθηκε σε πολύ ωραίο κλίμα σε όλους τους συντελεστές της εκπομπής, μάς ανακοινώθηκε ότι για φέτος το Mega Καλημέρα ολοκληρώνεται την 1η Μαΐου λόγω των απαιτήσεων των Ευρωεκλογών».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Μαύρο Ρόδο»: Τα πρώτα εντυπωσιακά πλάνα από το μοναστήρι που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τη σειρά του MEGA

Her News

Κώστας Τσουρός: “Ο Γιώργος Λιάγκας μου είχε κάνει πρόταση on air. Να είναι καλά”

Her News

Νίκος Μάνεσης: Επιστρέφει τα Σαββατοκύριακα στον Alpha

Her News b