HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μπάγια Αντωνοπούλου για τον σύντροφό της: «Είναι ένα δέσιμο πραγματικά ουσιαστικό»

Η δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 8/4 σε event ομορφιάς όπου συνοδευόταν από τον σύντροφό της, Νίκο Κώτση.

Σε δηλώσεις της στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών, η Μπάγια Αντωνοπούλου μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια, για τη συγκατοίκηση με τον σύντροφό της αλλά και για το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδιά.

Όσα δήλωσε για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Έχω κάνει κάποιες συζητήσεις για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Δεν έχω αποφασίσει κάτι γιατί είναι μια περίοδος στη ζωή μου που θέλω να επιλέξω εγώ που θα είμαι και αυτό που θα με γεμίζει. Όποτε προς στιγμή δεν έχει υπάρξει κάτι που να με κάνει να πω,  ”φύγαμε”», δήλωσε η Μπάγια Αντωνοπούλου για το τηλεοπτικό της μέλλον.Για τον σύντροφό της Νίκο Κώτση

«Με τον σύντροφο μου, ξεκινήσαμε από φίλοι. Μετά φτιάξαμε μαζί το site μας και μετά γίναμε ζευγάρι. Είναι ένα δέσιμο πραγματικά ουσιαστικό, εύχομαι να πάνε όλα καλά. Η συγκατοίκηση πάει σούπερ! Έχει λίγο παράπονο που δεν μαγειρεύω. Η αλήθεια είναι ότι πέφτουν πολλά. Είμαστε λίγο σαν ”φοιτητοκατάσταση” ακόμα. Αν έρθουν πρώτα ο Θεός παιδιά εκεί θα αλλάξουν τα πράγματα. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο δεν έχει σημασία ο γάμος και το χαρτί. Τα παιδιά θα τα ήθελα, πρώτα ο Θεός», αποκάλυψε η δημοσιογράφος.Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Happy Day και στην Τίνα Μεσσαροπούλου, η Μπάγια Αντωνοπούλου είχε δηλώσει: «Η αλήθεια είναι ότι αναρωτιέμαι πως γίνεται να είμαι τόσο τυχερή που έχω καταφέρει να έχω μια σχέση με έναν τόσο άξιο άνθρωπο».

 

Μπάγια Αντωνοπούλου: Οι τρυφερές ευχές για την ονομαστική εορτή του συντρόφου της Νίκου Κώτση

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Γερονικολού για την κόρη του Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Νιώθω μια αμηχανία γιατί αυτό το παιδί δεν ανήκει σε μένα»

HerNews ka

«Μαύρο Ρόδο»: Τα πρώτα εντυπωσιακά πλάνα από το μοναστήρι που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τη σειρά του MEGA

Her News

Σοφία Χατζηπαντελή: “Είμαι 25χρονών όμως και ποτέ μου δε θα βάλω έναν άνδρα πάνω από τη δουλειά μου και τα όνειρά μου”

Her News b