HerNews.gr
Διεθνή

Lady Gaga: Παντρεύεται με τον αγαπημένο της Michael Polansky;

Η Lady Gaga πυροδότησε φήμες αρραβώνων αφού οι θαυμαστές παρατήρησαν μια τεράστια προσθήκη στη συλλογή κοσμημάτων της.

Η τραγουδίστρια του “Born This Way” – η οποία είναι σε σχέση με τον Michael Polansky από το 2019 – εθεάθη να φορά ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι στο αριστερό της χέρι ενώ περπατούσε στο Δυτικό Χόλιγουντ της Καλιφόρνια την Κυριακή.

Η Lady Gaga φόρεσε ένα μακρύ μαύρο παλτό για την έξοδο, το οποίο συνδύασε με ένα μαύρο πουκάμισο από κάτω και ένα ζευγάρι κλασικές μαύρες γόβες και μια μεγάλη τσάντα από την Bottega Veneta.

Εντοπίστηκε να χαμογελάει καθώς το δαχτυλίδι φαινόταν να “ξεπορβάλει” κάτω από το παλτό της.

«Δεν βλέπω αρκετό κόσμο να φρικάρει για το δαχτυλίδι αρραβώνων της Gaga» ένας θαυμαστής σχολίασε το Χ μετά την κυκλοφορία των φωτογραφιών.

Selfie της Lady Gaga με τον Michael PolanskyΟι εικασίες έφτασαν ακόμη και στο κουτσομπολιό Instagram Deuxmoi.

Τον Μάρτιο του 2023, το RadarOnline ανέφερε ότι η Lady Gaga και ο Michael Polansky, ο οποίος διευθύνει τις διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις και επιχειρήσεις του συνιδρυτή του Facebook, Sean Parker, είχαν χωρίσει λόγω διαφωνίας σχετικά με τον γάμο και τα παιδιά.

«Χώρισαν πριν από λίγους μήνες. Ήταν φιλικό. Είναι ακόμα φίλοι», είπε μια πηγή στο Radar Online εκείνη την εποχή.Selfie της Lady Gaga με τον Michael PolanskyΩστόσο, το ζευγάρι διέλυσε τις φήμες τον Οκτώβριο του 2023, όταν εθεάθησαν σε δύο βραδιές συναυλιών στο Λας Βέγκας.

Το Page Six αποκάλυψε αποκλειστικά την ταυτότητα του Polansky τον Φεβρουάριο του 2020, αφού το ζευγάρι εμφανίστηκε για πρώτη φορά μαζί το 2019.

Αν και παραμένουν σχετικά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η Lady Gaga τον αποκάλεσε κάποτε «όλη της τη ζωή» σε μια συνέντευξη στο Hollywood Reporter.Η Lady Gaga και ο Michael PolanskyΟ Polansky έχει συνοδεύσει την τραγουδίστρια σε πολλά σόου απονομής βραβείων , συμπεριλαμβανομένων των βραβείων BAFTA του 2022 και των βραβείων επιλογής κριτικών.

Πριν από τη σχέση τους, η Gaga ήταν στο παρελθόν αρραβωνιασμένη με τον σταρ του «Chicago Fire» Taylor Kinney και τον πράκτορα ταλέντων Christian Carino.

Joker: Folie á Deux: Δείτε τις νέες φωτογραφίες της Lady Gaga και του Joaquin Phoenix

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σοκάρει η Christina Applegate για την σκλήρυνση κατά πλάκας: «Ζω στην κόλαση»

HerNews ka

Έρευνα: Αυξημένες οι περιπτώσεις άγχους και κατάθλιψης λόγω πανδημίας

Her News

Μίλτος Τεντόγλου: Πήρε το χρυσό μετάλλιο στο Βελιγράδι με πανελλήνιο ρεκόρ – «Πέταξε» στα 8,55 μέτρα

Her News