HerNews.gr
Social News

Kylie Jenner: Ποζάρει με μπικίνι από Chanel που κοστίζει όσο…ένα αυτοκίνητο

Η Kylie Jenner φόρεσε ένα ξεχωριστό κομμάτι ενώ βρισκόταν σε διακοπές με την οικογένειά της στο Turks and Caicos, ποζάροντας στην παραλία με ένα μπικίνι Chanel με στρας.

Το μαύρο μπικίνι δύο τεμαχίων προέρχεται στην πραγματικότητα από τη συλλογή της μάρκας το 1995, έκανε το ντεμπούτο του στην πασαρέλα δύο χρόνια πριν γεννηθεί η Jenner, με μοντέλα όπως η Naomi Campbell και η Claudia Schiffer να περπατούν στην πασαρέλα με το ίδιο σχέδιο.Kylie Jenner

Kylie JennerΑν και τα μαγιό υψηλής ραπτικής είναι σίγουρα αρκετά σπάνια, είναι προς το παρόν διαθέσιμα για αγορά στην αγορά μεταπώλησης για 9.950 δολάρια.

Η Kylie Jenner συνδύασε την τολμηρή εμφάνιση με ασημένια κοσμήματα, πλεκτή τσάντα παραλίας και μαλλιά βρεγμένα ενώ ήταν χωρίς μακιγιάζ.

«Επιστροφή στον παράδεισο», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram το Σάββατο, με πολλούς θαυμαστές και φίλους να σχολιάζουν την ομορφιά της.

 

Kylie JennerΆλλοι συνέρρευσαν στην ενότητα σχολίων για να ρωτήσουν για τον φίλο της Jenner, Timothée Chalamet, ρωτώντας αν ο ηθοποιός ήταν πίσω από την κάμερα. Ωστόσο, πιθανότατα ήταν οι αδερφές της Kourtney, Kim και Khloé Kardashian, που ενώθηκαν  για την απόδραση στην παραλία μαζί με μερικά από τα παιδιά τους.

Η Jenner φόρεσε αργότερα ένα πορτοκαλί πορτοκαλί μαγιό που αποτελείται από δυο κομμάτια, με μια χρυσή αλυσίδα για την κοιλιά.

Η μαμά δύο παιδιών είναι ξεκάθαρα θαυμάστρια των σχεδίων μαγιό του αείμνηστου Karl Lagerfeld της δεκαετίας του ’90, καθώς στο παρελθόν φορούσε το ίδιο σε ροζ, μπλε και πράσινο χρώμα τον Φεβρουάριο του 2023 ενώ βρισκόταν σε διακοπές.Η ίδια συλλογή του 1995 περιελάμβανε ακόμη και το περίφημο «nipplekini»  που εμφανίστηκε στην Kim Kardashian  και την Jennifer Aniston.

Για αυτό το οικογενειακό ταξίδι της άνοιξης, η Kim και η Khloé φόρεσαν μαγιό Skims από δέρμα φιδιού που δεν έχουν κυκλοφορήσει , με την πρώτη να φορά μπικίνι και τη δεύτερη να δείχνει τις καμπύλες της σε ολόσωμο σtyl.

Η Kourtney που γέννησε τον γιο thw Rocky Barker τον Νοέμβριο του 2023, φόρεσε ένα μαύρο μπικίνι και κορόιδεψε το περίφημο χαμένο διαμαντένιο σκουλαρίκι της Kim σε μια ξεκαρδιστική ανάρτηση στο Instagram. 

Kim & Khloe Kardashian: Τα άκρως «καυτά» στιγμιότυπα από τις διακοπές τους στην Καραϊβική

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Britney Spears: Δεν ενοχλείται με την αίτηση διαζυγίου – Αποκαλύπτει ότι «θα αγοράσει σύντομα ένα άλογο»

HerNews ka

Ελεονώρα Μελέτη: Ποζάρει «κακοποιημένη» και περνά το δικό της ηχηρό μήνυμα

HerNews ka

Ιωάννα Μαλέσκου: “Σε μερικούς ανθρώπους σίγουρα χρειάζεται μια βρεγμένη σανίδα”

HerNewskl