HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δημήτρης Κόκοτας: Δεν θα γίνει τρίτη προσπάθεια αποσωλήνωσης του τραγουδιστή – Δίνει σκληρή μάχη

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε το πρωί της Τρίτης 9/4 στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τις νεότερες εξελίξεις αναφορικά με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα ο οποίος παραμένει για σχεδόν δυο εβδομάδες στην ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς» έπειτα από την ανακοπή καρδιάς και το έμφραγμα που υπέστη.

Ο Δημήτρης Κόκοτας υπέστη ανακοπή και έμφραγμα κατά τη διάρκεια των προβών του στο J2US και από τότε νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

«Έχουν γίνει δύο απόπειρες αποσωλήνωσης, προς το παρόν δεν θα γίνει αυτές τις μέρες μία τρίτη. Θα τελειώσει ο έλεγχος και θα αποφασίσει η ομάδα που τον παρακολουθεί την επόμενη κίνηση», ανέφερε αρχικά η Ματίνα Παγώνη.Και πρόσθεσε: «Υπάρχει ένα όριο διασωλήνωσης και όταν αυτό το όριο ξεπεραστεί ή είναι οριακό, υπάρχει το επόμενο στάδιο που είναι πρωτόκολλο για αυτές τις ιστορίες που πρέπει να κάνει η ιατρική ομάδα και πώς πρέπει να προχωρήσει».

Την Δευτέρα 8/4 μάλιστα, η Ματίνα Παγώνη σε δηλώσεις της στο «Πρωινό» τόνισε ότι: «Η αποσωλήνωση δεν είναι κάτι εύκολο, γίνεται κάτω από ειδικές συνθήκες και μετά από έναν πλήρη έλεγχο εξετάσεων όταν οι ενδείξεις του πακέτου και της κλινικής κατάστασης είναι αυτές που λένε στην ομάδα των γιατρών να προχωρήσουν. Ήδη έχουν κάνει δύο απόπειρες, το Σαββατοκύριακο δεν έγινε καμία απόπειρα γιατί σήμερα Δευτέρα θα γίνουν κάποιες εξετάσεις και μετά τα αποτελέσματά τους θα ξεκινήσει να γίνεται η αποσωλήνωση για τρίτη φορά».

Στη συνέχεια η Ματίνα Παγώνη διευκρίνησε πως: «Να ξέρετε ότι η εγκεφαλική λειτουργία του Δημήτρη Κόκοτα ελέγχεται και η αποσωλήνωση δεν καθυστερεί. Τη βγάζω αυτή τη λέξη, δε μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή γιατί δεν έχουμε ενδείξεις από τις εξετάσεις που πρέπει να γίνουν».

Δημήτρης Κόκοτας: Παραμένει για ενδέκατη ημέρα στη ΜΕΘ – Ο λόγος που δεν έχει αποσωληνωθεί

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αποστόλης Τότσικας: “Θα έκανα τα πάντα, θα έφτανα παντού για την οικογένειά μου”

Her News

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ο γιατρός μου είπε ότι μπορεί να μη γεννήσω το παιδί. Ημουν σε άθλια κατάσταση»

HerNews ka

Δημήτρης Σκουλός: “Η Ζεν θα μου λείψει. Είναι πολύ καλό κορίτσι. Η Ηλιάνα που έφυγε. Αυτοί”

Her News b