HerNews.gr
Διεθνή

Η Bianca Censori πιο αποκαλυπτική από ποτέ: Εμφανίστηκε με φόρεμα «προφυλακτικό»

Για άλλη μια φορά, η Bianca Censori έχει προκαλέσει σάλο με το τελευταίο της ντύσιμο και εκτός από το ότι ήταν χωρίς εσώρουχα, το ντύσιμό της έκανε πολλούς να σκεφτούν το προφυλακτικό όταν την είδαν.

Το TMZ αναφέρει ότι η Αυστραλή αρχιτέκτονας βγήκε για δείπνο την Κυριακή στο Λος Άντζελες με τον σύζυγό της Kanye West , φορώντας ένα διάφανο πλαστικό φόρεμα, που έμοιαζε με λάτεξ, και κάτω από το ρούχο δεν φορούσε εσώρουχα.

Πρόσθεσε στο επίμαχο ντύσιμό της κόκκινες κάλτσες μέχρι το γόνατο και πέδιλα ίδιας απόχρωσης. Είχε τα μαλλιά της πιασμένα, στο κλασικό πλέον slicked back look της.

Με αυτόν τον τρόπο, η Bianca Censori έμοιαζε με μια διαφήμιση “προφυλακτικού”. Το TMZ αναρωτιέται αν το έκανε εσκεμμένα ή αν ήταν σύμπτωση, αλλά σίγουρα είναι ένα αρκετά προκλητικό θέαμα.

Από την πλευρά του, ο Kanye West συνέχισε επίσης την τάση του να φοράει μαύρα σύνολα, αφήνοντας όλα τα φώτα της δημοσιότητας στη γυναίκα του και αυτή τη φορά επέλεξε ένα σακάκι, ένα παντελόνι και παπούτσια σε αυτό το χρώμα, φορώντας τα κλασικά πλέον σκούρα γυαλιά του, παρόλο που ήταν νύχτα, πρόσθεσε και μαύρα γάντια στην πιο πρόσφατη έξοδό του με την Bianca.

Αν και συνήθως δεν υπάρχουν παιδιά γύρω από την Bianca Censori με τα αμφιλεγόμενα ρούχα της, το TMZ συλλογίζεται τους νόμους της άσεμνης έκθεσης και αν κάποιος πιστεύει ότι τους παραβιάζει με το να ντύνεται έτσι δημόσια.

Αφήνοντας λίγα στη φαντασία

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, το ζευγάρι πήγε για δείπνο και η Αυστραλή παρουσίασε επίσης πολλά από τα χαρακτηριστικά της.

Για εκείνη την περίσταση, επέλεξε ένα δαντελένιο ρούχο, το οποίο αποτελούνταν από μαύρο σουτιέν και καλσόν, χωρίς τίποτα από κάτω.

Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με σανδάλια πλατφόρμας με φελλό στο ίδιο χρώμα με τις κάλτσες της.

Στα χέρια της κρατούσε επίσης ένα μικρό μαύρο τσαντάκι, το οποίο κρατούσε με τα δύο της χέρια για να καλύψει τα επίμαχα σημεία καθώς έφευγε από το κατάστημα.

Η Censori έχει επιλέξει να φοράει κάλτσες αντί για παντελόνι ως τάση και τις περισσότερες φορές δεν φοράει εσώρουχα, οπότε πάντα προσφέρει κάτι για συζήτηση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Sex and the City: Θα προβάλλεται στο How Netflix από τον Απρίλιο του 2024

HerNewskl

Χιού Χένφερ: Οι εξωφρενικές απαιτήσεις που είχε από την τελευταία σύζυγό του

HerNews ka

Διάσημοι: Ποιους φαντασιωνόμαστε σεξουαλικά;

Her News b