HerNews.gr
Ελλάδα

Ηλιούπολη: Σοκάρει η μυστήρια δολοφονία μάνας και γιού – Τι έρευνα η αστυνομία

Νεκροί από πυροβολισμό βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 10 Απριλίου μια 63χρονη γυναίκα με τον 36χρονο γιο της στο σπίτι τους στην Ηλιούπολη.

Ειδικότερα, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε διαμέρισμα στον 1ο όροφο πολυκατοικίας που βρίσκεται επί της οδού Θερμοπυλών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο μετά από καταγγελία που έγινε από γείτονες για ανυπόφορη δυσοσμία. Μάλιστα η γυναίκα που ειδοποίησε την Άμεση Δράση σημείωσε ότι τα θύματα εδώ και μερικές μέρες δεν είχαν δώσει σημάδια ζωής. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα αντίκρισαν τη μητέρα και τον γιο της νεκρούς, με τραύματα στο κεφάλι από πυροβολισμό.

Συγκεκριμένα η μητέρα εντοπίστηκε νεκρή καθισμένη σε καρέκλα και ο 36χρονος γιός της σε διπλανό δωμάτιο επίσης από πυροβολισμό στο κεφάλι.

Επιπλέον οι αστυνομικοί εντόπισαν στο διαμέρισμα και μια καραμπίνα, η οποία όμως βρισκόταν σε διαφορετικό δωμάτιο από τις δύο σορούς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ εξετάζεται εάν είναι εγκληματική ενέργεια από το ανθρωποκτονιών καθώς η μπροστινή πόρτα ήταν διπλοκλειδωμένη και χρειάστηκε κλειδαράς, με την πίσω πόρτα να είναι ανοιχτή αλλά όχι παραβιασμένη.

Ακόμη το σπίτι βρέθηκε αναστατωμένο και τέλος οι γείτονες κάνουν λόγο για εκκωφαντικούς θορύβους την περασμένη Πέμπτη το μεσημέρι. 

Σημαντικές είναι και οι μαρτυρίες κατοίκων της γειτονιάς στην Ηλιούπολη οι οποίες μπορεί να βοηθήσουν στην έρευνα.

Τα δυο επικρατέστερα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές 

Το πρώτο σενάριο είναι κάποιο τρίτο άτομο να μπήκε στο σπίτι, να διέπραξε το διπλό φονικό και να αποχώρησε χωρίς να γίνει αντιληπτός, και το δεύτερο σενάριο το οποίο είναι και το πιο επικρατέστερο μέχρι στιγμής σύμφωνα με τους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών, είναι ο γιός να σκότωσε τη μητέρα του και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αλέξης Κούγιας σε νοσηλεύτρια: «Μήπως θα έπρεπε να πάτε εσείς και ο κ. Ηλιάδης στον ψυχίατρο;»

HerNews ka

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο Έλληνα Ολυμπιονίκη – Η τελευταία επιθυμία του

Her News

Τέμπη: Αρχίζουν από αύριο σταδιακά τα δρομολόγια των τρένων – Πώς θα κινούνται

HerNews ka