HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ελένη Μενεγάκη: Οι τρείς τηλεοπτικές προτάσεις από το MEGA και η σκληρή διαπραγμάτευση

Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα από τα πρόσωπα που βρίσκεται στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ τη φετινή σεζόν, καθώς το συμβόλαιό της με το MEGA πλησιάζει, όπως είναι γνωστό, στο τέλος του. Ενώ υπάρχουν πολλά σενάρια που διακινούνται τις τελευταίες εβδομάδες, κανείς δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής ποιο θα είναι το μέλλον της αγαπημένης παρουσιάστριας.

Παρόλο που ακόμη κρατείται μυστικό το αν η Ελένη Μενεγάκη έχει πραγματοποιήσει κάποια συνάντηση με τους ανθρώπους του MEGA αλλά και το αν έχουν συζητήσει το πως θα συνεχιστεί η συνεργασία τους, αποκλειστικές πληροφορίες του zappIT και του Γιώργου Σκρομπόλα λένε πως η παρουσιάστρια όχι μόνο έχει συναντηθεί με στελέχη του καναλιού αλλά έχει κουβεντιάσει και πολύ συγκεκριμένα πράγματα.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το MEGA έχει κάνει τρεις προτάσεις στην Ελένη Μενεγάκη, ώστε να ανανεωθεί η συνεργασία τους για τα επόμενα 2 χρόνια.

Η πρώτη αφορά με εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη, η δεύτερη με πρόγραμμα στη βραδινή ζώνη και η τρίτη, η οποία φαίνεται να προκρίνεται και θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον αν γίνει πραγματικότητα, έχει να κάνει με την επιστροφή της παρουσιάστριας στην πρωινή ζώνη 10:00 – 13:00.Ελένη ΜενεγάκηΕάν γίνει δεκτή η πρόταση αναφορικά με την πρωινή ζώνη, θα σηματοδοτούσε την μεγάλη επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στη ζώνη που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη παρουσιάστρια από τους τηλεθεατές και σίγουρα θα επηρεάσει όλα τα πρόσωπα που ανήκουν στο ψυχαγωγικό κομμάτι του σταθμού.

Ωστόσο μέχρι στιγμής η παρουσιάστρια δεν έχει πει το «μεγάλο ναι» σε καμία από τις τρεις προτάσεις. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, σημαντικό μέρος αυτής της συμφωνίας, είναι το οικονομικό κομμάτι.

Η Ελένη Μενεγάκη όπως δεν την έχουμε ξαναδεί: Αγουροξυπνημένη και με… την τσίμπλα στο μάτι

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αλέξης Κούγιας για ζεϊμπέκικο: «Είχα πολύ καιρό να χορέψω, ήταν ζεϊμπέκικο της καρδιάς»

Her News b

Ράνια Τζίμα: “Τότε αισθάνθηκα πραγματικό φόβο επιβίωσης για εμένα και την οικογένειά μου”

Her News

Αλέξης Γεωργούλης: Σε κατάσταση σοκ μετά την καταγγελία σε βάρος του

Her News b