HerNews.gr
Διεθνή

Robert Kardashian: Ποιος ήταν ο δικηγόρος που αθώωσε τον OJ Simpson

Το όνομα του Robert George Kardashian, του ισχυρού Αμερικανού δικηγόρου που έγινε κεντρικό πρόσωπο κατά τη δίκη του OJ Simpson το 1995, αντηχεί ξανά μετά τον θάνατο του Simpson. Γεννημένος στις 22 Φεβρουαρίου 1944 στο Λος Άντζελες, άφησε μια ανεξίτηλη κληρονομιά στη δικαστική ιστορία των ΗΠΑ.

Φημισμένος για τη νομική του ικανότητα, ο Kardashian κέρδισε τη δημοσιότητα ως φίλος και δικηγόρος του OJ Simpson κατά τη διάρκεια της υπόθεσης μέσων ενημέρωσης στην οποία ο πρώην ποδοσφαιριστής κατηγορήθηκε για δύο φόνους.

Καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας του, ο Kardashian όχι μόνο διέπρεψε στον νομικό τομέα, αλλά πέτυχε και στον οικογενειακό τομέα. Πατέρας της Kourtney, της Kim, της Khloe και του Rob Kardashian, του γιου του γάμου του με την Kris Jenner.Who Was Robert Kardashian Sr.? Everything the Kardashians Have Said About  Their Late FatherΠριν από την επιδρομή του στη νομική, ο Robert προερχόταν από οικογένεια κρέατος και γαλακτοκομικών προϊόντων ανώτερης τάξης στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Αποφοίτησε με Juris Doctor από το Πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο και άσκησε τη δικηγορία για περισσότερο από μια δεκαετία προτού επικεντρωθεί στην οικογενειακή επιχείρηση.

Η υπόθεση OJ Simpson

O Kardashian και ο Simpson έγιναν στενοί φίλοι στις αρχές της δεκαετίας του 1970. Κατά τη δικαστική τους διαμάχη, στάθηκε στο πλευρό του πρώην αθλητή ανά πάσα στιγμή. Στην πραγματικότητα, δεν είχε άδεια όταν συνέβησαν όλα, αλλά αποφάσισε να την ενεργοποιήσει ξανά για να τον βοηθήσει.

Μετά την τραγική δολοφονία της Nicole Brown Simpson και του Ronald Goldman , ο Simpson βρήκε καταφύγιο στο σπίτι του Kardashian. Ακόμη και τις μέρες που ακολούθησαν το έγκλημα, ο Kardashian εθεάθη να κρατά μια τσάντα ρούχων που πιστεύεται ότι περιείχε τα αιματοβαμμένα ρούχα του Simpson ή το όπλο της δολοφονίας.Αν και ο Simpson συμφώνησε να παραδοθεί στις αρχές στις 11:00 στις 17 Ιουνίου 1994, ο Robert Kardashian ανέλαβε να διαβάσει μια επιστολή που έγραψε στα μέσα ενημέρωσης που ερμηνεύτηκε ως σημείωμα αυτοκτονίας.

Ο Robert Kardashian πέθανε στις 30 Σεπτεμβρίου 2003, λόγω καρκίνου του οισοφάγου. Το ακριβές ποσό που μπορεί να κέρδισε είναι άγνωστο, αλλά με το θάνατό του άφησε μια περιουσία αξίας άνω των 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Madonna: Εξακολουθεί να είναι αδύναμη και πολύ κουρασμένη – Περνά τον περισσότερο χρόνο στο κρεβάτι

HerNews ka

Με λαμπρότητα η τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα

Her News

Πάρις Χίλτον: Παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της – Το δαχτυλίδι των 2 εκατομμυρίων, το 3ημερο γλέντι και το ριάλιτι σοου

Her News b