HerNews.gr
Rainbow

Η κόρη του Μπεν Άφλεκ κάνει coming out ως αγόρι: «Με λένε Φιν Άφλεκ»

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Γκάρνερ καλωσόρισαν τη δεύτερη κόρη τους μαζί, Σεραφίνα Ρόουζ Ελίζαμπεθ, το 2009. Τώρα, 15 χρόνια αργότερα, η νεαρή γυναίκα παρουσιάστηκε δημόσια ως Φιν Άφλεκ στην κηδεία του παππού της.

Τη στιγμή ζωντάνεψε η οικογένεια που μοιράστηκε τη διαδικασία μέσω των social media, ώστε οι φίλοι και η οικογένεια που δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν να τους συνοδεύσουν με κάποιο τρόπο.

Καθώς ξεκίνησαν οι ομιλίες, εμφανίστηκε στην οθόνη η μεσαία κόρη του πρώην ζευγαριού και τα πρώτα της λόγια ήταν: «Με λένε Φιν Άφλεκ». Ενημέρωσε επίσης  ότι τώρα ταυτίστηκε ως μη δυαδική, σε μια στιγμή που καταγράφηκε από την κάμερα στην κηδεία του παππού της.

Πλήρης υποστήριξη από τους γονείς της

Τα ΜΜΕ των ΗΠΑ εξηγούν ότι οι γονείς υποστηρίζουν τον Φιν ανά πάσα στιγμή, ότι δεν έχουν εκφράσει καμία αντίρρηση στα παιδιά τους σχετικά με το πώς θέλουν να προσδιορίσουν τον εαυτό τους και τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις. Στην πραγματικότητα, οι ομάδες LGTBIQ+ όχι μόνο επαίνεσαν τον FΦιν στα δίκτυα, αλλά και επικροτούν τη χειρονομία του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Γκάρνερ καθώς είναι κάτι που δεν κάνουν όλοι οι γονείς.

Η αλήθεια είναι ότι, αν και δημόσια δεν είχε γίνει τέτοια αλλαγή και δεν είχε ανακοινώσει τίποτα, η μεταμόρφωση της μεσαίας κόρης είναι γεγονός εδώ και καιρό, αφού στις δημόσιες εμφανίσεις της φαινόταν η φυσική της εξέλιξη.

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ

Η Τζένιφερ Γκάρνερ και ο Μπεν Άφλεκ χώρισαν οριστικά το 2018, περισσότερο από μια δεκαετία μετά τον γάμο τους αφού συναντήθηκαν σε ταινίες όπως το «Daredevil». Επί του παρόντος, ο σκηνοθέτης έχει ξαναπαντρευτεί, αυτή τη φορά με την Τζένιφερ Λόπεζ, με την οποία συνέχισε την ιστορία του έρωτά τους που φαινόταν να τελειώνει πριν από 20 χρόνια.

Μπεν Άφλεκ: Έτσι αντέδρασε όταν η Τζένιφερ Λόπεζ δημοσιοποίησε τα ερωτικά του γράμματα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο Θέμης Κανέλλος μιλά στο HerNews: «Την πρώτη φορά που έβαλα κραγιόν φοβόμουν ότι θα με χτυπήσουν στο δρόμο»

HerNews ka

17 Μαΐου: Διεθνής Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Τρανσφοβίας & Αμφιφοβίας

HerNews ka

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αντιστέκεται κατά της αντι-ομοφυλοφιλικής πολιτικής

Her News b