HerNews.gr
Μόδα

Zendaya: Έκανε την μεγαλύτερη αλλαγή στην εμφάνισή της μέχρι τώρα

Μια άλλη μέρα, άλλη μια εντυπωσιακή εμφάνιση Zendaya.

Η ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο της με ξανθές αφέλειες σε μια φωτογράφιση για τη νέα της ταινία «Challengers» στο Λονδίνο στις 11 Απριλίου, με τα πρόσφατα βαμμένα μαλλιά της τραβηγμένα σε μια ψηλή αλογοουρά.

Ωστόσο, η Zendaya έκανε επίσης μια παιχνιδιάρικη εμφάνιση με ένα vintage σετ μίνι φούστας με ρίγες Vivienne Westwood του 1994 που περιείχε μια ουρά από ανοιχτό ροζ φτερά – με το αρχειακό ρούχο να βγαίνει στην πασαρέλα δύο χρόνια πριν γεννηθεί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Up Next (@upnextdesigner)

Το σετ δύο κομματιών, περιλάμβανε ένα γιλέκο ως τοπ και μια μίνι φούστα, με μια τσέπη με κουμπιά που δένει τα φτερά στο πίσω μέρος της. 

Η Zendaya κράτησε το υπόλοιπο σύνολο απλό, επιλέγοντας μίνιμαλ κοσμήματα, λευκές γόβες και φυσικό μακιγιάζ.

Ο στυλίστας Law Roach δημοσίευσε λίγη έμπνευση για το vintage look, αναφερόμενος σε μια στιγμή στο «Sex and the City» όπου η Carrie Bradshaw της Sarah Jessica Parker φορούσε μια πράσινη μεταξωτή μίνι φούστα με τον ίδιο στολισμό με φτερά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Law Roach (@luxurylaw)

Η περιοδεία της Zendaya για το “Challengers” είναι γεμάτη με εμφανίσεις εμπνευσμένες από το τένις, με το ριγέ και φτερωτό ντύσιμο να είναι ένα από τα λιγότερο εντυπωσιακά ρούχα για το θέμα τις τελευταίες εβδομάδες. 

Η σταρ του κινηματογράφου προώθησε πρόσφατα την ταινία σε σκηνοθεσία του Luca Guadagnino στη Ρώμη στις 8 Απριλίου, όπου φόρεσε ένα αστραφτερό ασημένιο μίνι φόρεμα Loewe με προσαρμοσμένες γόβες για μπάλα του τένις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Law Roach (@luxurylaw)

Επίσης στο Λονδίνο χθες το βράδυ, στην πρεμιέρα της επερχόμενης ταινίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, τίμησε μια άλλη Βρετανίδα σχεδιάστρια μόδας στο κόκκινο χαλί με ένα φόρεμα εμπνευσμένο από το Wimbledon από τον Thom Browne.

Οι εμφανίσεις της Zendaya με αναφορές στο τένις δεν έχουν τελειώσει ακόμη — το “Callengers” βγαίνει στους κινηματογράφους στις 26 Απριλίου.

Zendaya: Με ανανεωμένο look & «αέρα» νύφης στην πρεμιέρα του Challengers στο Παρίσι

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα τέσσερα must πανωφόρια του χειμώνα

Her News

White Jeans: Πώς μπορεί να φορεθεί ακόμη και την άνοιξη;

HerNewskl

5 τρόποι να κάνετε τα λευκά σας sneakers να μοιάζουν με καινούρια

HerNews ka