HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Με τη Ζέτα Μακρυπούλια θέλαμε παιδί αλλά θα ήταν άδικο γιατί…»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή “Fay’s Time» όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για την πρώην σύντροφό του, Ζέτα Μακρυπούλια.

«Δεν με ενοχλεί να με ρωτάνε για τη Ζέτα, με την έννοια ότι είναι μια σχέση που έκανε έναν πολύ μεγάλο κύκλο, αφήνοντας τα πιο ωραία και γλυκά συναισθήματα. Με τη Ζέτα έχουμε μια σχέση η οποία είναι άκρως ανθρώπινη και φιλική. Την εκτιμώ και φαντάζομαι ότι υπάρχει αλληλοσεβασμός, ο οποίος παραμένει», δήλωσε αρχικά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Αναφορικά με τη δήλωση που έκανε πρόσφατα στο κανάλι του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο YouTube «καλύτερα που δεν κάναμε παιδί τότε» ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποκάλυψε αρχικά, ότι υπήρχε επιθυμία και από τους δυο να γίνουν γονείς.

 

«Φανταστείτε αυτό το λέω τώρα, αλλά εκείνη την εποχή δεν ήταν κάτι που το είχαμε αποκλείσει. Αντιθέτως, υπήρχε και η επιθυμία. Το λέω τώρα γιατί τώρα θα ήταν άδικο για ένα παιδί, που δεν θα ζούσε με τους γονείς τους» ανέφερε.

Στο τέλος της συνέντευξής του, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εξέφρασε την επιθυμία του να αποκτήσει ένα παιδί: «Ναι εγώ στη φάση και την ηλικία που είμαι τώρα… Έχοντας χορτάσει από πολλά, ένα παιδί σίγουρα, τώρα που μπορώ με την ωριμότητα που φέρνει και αυτή ηλικία, μόνο αγάπη και γαλήνη μπορεί να σου φέρει».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια χώρισαν τον Αύγουστο του 2021.

«Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι΄αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί», είχαν αναφέρει εκείνη την εποχή.Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ο μεγάλος έρωτας που κράτησε δέκα  χρόνια και οι φήμες χωρισμού

Τι είχε πει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για τον χωρισμό τους

Πριν μερικούς μήνες, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχε κάνει μια αναφορά στη 12ετή σχέση που είχε με την Ζέτα Μακρυπούλια αλλά και για τον χωρισμό τους στο περιοδικό ΟΚ!: «Κάθε χωρισμός, όσο ανώδυνος και αναίμακτος κι αν είναι, όσο κι αν ο κύκλος κλείνει χωρίς τριγμούς και διαμάχες. Μετά από τόσα χρόνια δεν μπορεί να τελειώσει χωρίς πόνο. Ο πόνος είναι ένα στάδιο που πρέπει να διανύσεις. Θέλει μια τόλμη να πάρεις αυτή την απόφαση, να πεις ότι χρειάζεται μια ανανέωση, μια απόσταση ή ένα οριστικό τέλος. Ο πόνος σε ακολουθεί για ένα διάστημα. Και πιστεύω ότι αυτό το συναίσθημα είναι αμφίδρομο».

Σπάνια εξομολόγηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη: «Έχω ακούσει τα πάντα για τη σεξουαλικότητά μου»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελεωνόρα Ζουγανέλη για πρώτη φορά: «Η ύπαρξη του Νίκου στη ζωή μου, με έχει αλλάξει»

HerNews ka

Mega Stories: Αλέξανδρος Νικολαΐδης – Η ιστορία μιας φωτεινής ζωής

HerNews ka

Δήμος Αναστασιάδης: «Υπήρχε και μια εποχή που είχα μόνο 5 ευρώ, όπως και η Τζένη»

HerNews ka