HerNews.gr
Social News

David Beckham: Η Victoria γίνεται 50 ετών και της εύχεται με μια σπάνια φωτογραφία

Ο David Beckham μοιράστηκε ένα video με σπάνιες οικογενειακές στιγμές για να γιορτάσει τα 50ά γενέθλια της συζύγου του Victoria Beckham την Τετάρτη 17 Απριλίου.

Μέσω του Instagram, ο πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, 48 ετών, ανέβασε μια συλλογή από φωτογραφίες και βίντεο γεμάτα νοσταλγία. Μεταξύ των εικόνων, ο David, ο οποίος παντρεύτηκε τη Victoria το 1999, περιελάμβανε μια σπάνια αναδρομική φωτογραφία της συζύγου του που δείχνει περήφανα την φουσκωμένη κοιλιά της από όταν ήταν έγκυος. Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham)

Η σχεδιάστρια μόδας φαινόταν μαυρισμένη και όμορφη στο στιγμιότυπο, φορώντας ένα μαύρο crop top και μια κρεμ φούστα.

Σε άλλες εικόνες, ο David Beckham περιελάμβανε επίσης ζωντανά κλιπ της Victoria Beckham που εμφανιζόταν στη σκηνή με τις Spice Girls, κομμάτια από οικογενειακές διακοπές και συγκινητικές φωτογραφίες της Victoria να ποζάρει με τα τέσσερα παιδιά τους.

Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ φιλιούνται«Χρόνια πολλά στην όμορφη γυναίκα μου… Καθώς οδεύεις προς αυτά τα γενέθλια θα πρέπει να κοιτάξεις πίσω και να είσαι περήφανη για όσα έχεις καταφέρει , πέτυχες & όσα έχεις χτίσει , Posh spice , επιχειρηματίας & φυσικά να παντρευτείς τον αρχηγό της Αγγλίας. Αλλά η μεγαλύτερη επιτυχία σου είναι τα παιδιά σου , εσύ τα καθοδηγείς, τα αγαπάς & να τους διδάσκεις… Σε αγαπούν πέρα από τα λόγια, σε αγαπάμε όλοι τόσο πολύ. Να έχεις μια ξεχωριστή μέρα τα αξίζεις όλα. 50 και σε φόρμα. ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο ο David Beckham.

Ο David δεν ήταν το μόνο μέλος της οικογένειας που δημοσίευσε ένα αφιέρωμα γενεθλίων προς τιμήν των 50ων γενεθλίων της Victoria.

Μαζί με μια αναδρομική φωτογραφία, ο μεγαλύτερος γιος Brooklyn έγραψε: «Χρόνια πολλά μαμά, σε αγαπώ τόσο πολύ, ελπίζω να έχεις την πιο εκπληκτική μέρα», ενώ ο Romeo έγραψε: «Χρόνια πολλά μαμά, σε ευχαριστώ για όλα, ελπίζω να έχεις την καλύτερη μέρα, σ’ αγαπώ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ROMEO (@romeobeckham)

Η Victoria και ο David συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 1997 στο σαλόνι παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όπως εξήγησε ο αθλητικός αστέρας στην αυτοβιογραφία του, το ζευγάρι πιστεύει ότι και οι δύο ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά.

Παντρεύτηκαν σε ένα ιρλανδικό κάστρο το 1999, τέσσερις μήνες αφότου καλωσόρισαν τον μεγαλύτερο γιο τους Brooklyn. Τα τρία μικρότερα παιδιά τους Romeo, Cruz και Harper ακολούθησαν το 2002, το 2005 και το 2011 αντίστοιχα.

Victoria Beckham: Καμαρώνει για τον σύζυγό της και δεν το κρύβει

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kylie Jenner: Φόρεσε συλλεκτικό vintage μαγιό των 9.950 δολαρίων

HerNews ka

Κατερίνα Καινούργιου κατά Νίκου Μουτσινά: «Λυπάμαι για ανθρώπους που γνωρίζω χρόνια. Τρομερή κακία και τοξικότητα»

Her News

Χρήστος Μάστορας: “Η Κατερίνα Λαζαρίδου είναι η πρώτη γυναίκα που κερδίζει το ελληνικό X Factor”

HerNewskl